Saitek Cyborg Force Rumble Pad

Saitek Cyborg Force Rumble Pad 4.3.3.1705

Опис

Saitek Cyborg Force Rumble Pad е висококвалитетен контролер за игри дизајниран да обезбеди извонредно искуство за играње. Овој уред е совршен за гејмерите кои сакаат да ја подигнат својата игра на следното ниво, со своите напредни функции и приспособливи поставки.

Овој софтвер за двигател е специјално дизајниран за Saitek Cyborg Force Rumble Pad, овозможувајќи им на корисниците целосно да ги приспособат поставките на контролорот и да го оптимизираат нивното искуство со игри. Со овој софтвер, корисниците можат да го приспособат мапирањето на копчињата, нивоата на чувствителност и поставките за повратни информации од вибрации за да одговараат на нивните индивидуални преференции.

Една од најистакнатите карактеристики на Saitek Cyborg Force Rumble Pad е нејзината технологија за повратни информации на сила. Ова им овозможува на корисниците да го почувствуваат секое влијание и експлозија во нивните игри преку моќни татнеж ефекти кои се синхронизираат со дејството на екранот. Резултатот е навистина извонредно искуство со игри што ги става играчите во средината на акцијата.

Покрај неговите способности за повратни информации на сила, овој контролер може да се пофали и со ергономски дизајн кој обезбедува максимална удобност за време на продолжени сесии за игри. Неговите прилагодливи рачки им овозможуваат на корисниците да го приспособат обликот на контролорот за совршено вклопување во која било големина на рака или стил на држење.

Софтверот за двигател на Saitek Cyborg Force Rumble Pad, исто така, вклучува напредни алатки за калибрација кои им овозможуваат на корисниците фино да ги прилагодат перформансите на нивниот контролер за оптимална прецизност и одзив. Ова значи дека гејмерите можат да уживаат прецизна контрола над секое движење и акција дури и во најпребирливите игри.

Севкупно, ако барате висококвалитетен контролер за игри што нуди напредни опции за прилагодување и технологија за повратни информации за извонредна сила, тогаш не гледајте подалеку од софтверот за двигател на Saitek Cyborg Force Rumble Pad. Со оваа моќна алатка на дофат на раката, ќе можете да го подигнете вашето искуство со игра на нови височини!

Целосни спецификации
Издавач Saitek
Страница на издавачи http://www.saitek.com
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2004-06-11
Категорија Возачи
Под категорија Контролери на игри
Верзија 4.3.3.1705
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98/ME/NT/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2161

Comments: