USB Wheel Mouse (HID)

USB Wheel Mouse (HID) 3.0.0.0

Опис

Глувчето USB Wheel Mouse (HID) е софтвер за двигател кој му овозможува на вашиот компјутер да го препознае и да комуницира со вашиот USB глушец. Овој софтвер е дизајниран да работи со кој било стандарден USB глушец што има тркало за лизгање.

Со инсталиран двигател за USB Wheel Mouse (HID) на вашиот компјутер, можете да уживате во непречено и прецизно лизгање, како и приспособливи функции на копчињата. Софтверот ви овозможува да ја прилагодите чувствителноста на тркалото на глувчето, за да можете да се движите низ документи или веб-страници со вистинската брзина.

Дополнително, овој софтвер за двигател обезбедува напредни функции како што се контрола на забрзувањето и прецизно прилагодување на покажувачот. Овие карактеристики ви овозможуваат фино да ги прилагодите поставките за глувчето за оптимални перформанси во различни апликации.

Драјверот за USB Wheel Mouse (HID) е компатибилен со сите главни оперативни системи, вклучувајќи ги Windows, Mac OS X и Linux. Поддржува и 32-битни и 64-битни верзии на овие оперативни системи.

Инсталирањето на овој драјвер е брзо и лесно. Едноставно преземете ја соодветната верзија за вашиот оперативен систем од нашата веб-локација и следете ги упатствата на екранот. Откако ќе се инсталира, можете веднаш да започнете со користење на вашиот USB глушец со подобрена функционалност.

Севкупно, ако барате доверлив и богат софтвер за двигател за вашиот USB глушец, не гледајте подалеку од глувчето USB на тркала (HID). Со своите напредни функции и компатибилност на повеќе платформи, тој е одличен избор за секој што сака да извлече повеќе од своето искуство со глувчето.

Целосни спецификации
Издавач PMX
Страница на издавачи http://www.ipmx.com/html/index.html
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2004-07-22
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 3.0.0.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98/ME/NT/2000/XP/2003
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1038

Comments: