Brother DCP-110C USB

Brother DCP-110C USB 1.1.1.2

Windows / Brother International / 5426 / Целосни спецификации
Опис

Brother DCP-110C USB: Врвен двигател за вашите потреби за печатење

Ако барате сигурен и ефикасен драјвер за вашиот печатач Brother DCP-110C, не гледајте подалеку од Brother DCP-110C USB. Овој двигател е дизајниран да ви ги обезбеди сите карактеристики и способности што ви се потребни за да го извлечете максимумот од вашиот печатач.

Со меморија од 8 MB, мулти-копирање (до 99 страници) со зголемување и намалување, скенирање во боја со рамно лежиште, касета за хартија од 100 листови, двоен пристап и истовремена работа, Brother DCP-110C USB е преполн со функции што го прават идеален избор и за домашна и за канцелариска употреба.

Една од истакнатите карактеристики на овој драјвер е неговиот скенер во боја со рамно лежиште. Оваа функција ви овозможува лесно да копирате предмети како што се книги и списанија. Без разлика дали треба да скенирате документи или слики за работна или лична употреба, овој скенер ве покрива.

Покрај неговите способности за скенирање, Brother DCP-110C USB нуди и висококвалитетни перформанси за печатење. Со својата напредна технологија за печатење и излез со висока резолуција (до 1200 x 6000 dpi), овој драјвер испорачува јасен текст и живописни бои секој пат.

Друга одлична карактеристика на овој драјвер е неговиот лесен за користење интерфејс. Со интуитивни контроли и едноставни менија за навигација, дури и почетниците корисници можат брзо да научат како да ракуваат со својот печатач како професионалец.

Севкупно, ако барате сигурен и разновиден двигател кој може лесно да се справи со сите ваши потреби за печатење, не гледајте подалеку од Brother DCP-110C USB. Со своите напредни функции и лесен дизајн, сигурно ќе стане основна алатка во поставувањето на вашиот дом или канцеларија.

Целосни спецификации
Издавач Brother International
Страница на издавачи http://www.brother.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2004-07-26
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 1.1.1.2
Барања за ОС Windows, Windows 98, Windows 2000, Windows XP
Барања Windows 98/ME/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5426

Comments: