Foxit Reader

Foxit Reader 10.1.0.37527

Windows / Foxit Software / 17862095 / Целосни спецификации
Опис

Foxit Reader е моќен и богат со функции прегледувач на PDF кој ви овозможува да креирате, отворате, прегледувате, потпишувате и печатите која било PDF-датотека. Тоа е совршена алатка за потрошувачи, бизниси, владини агенции и образовни организации кои треба да читаат, креираат или коментираат (коментираат) PDF документи и да пополнуваат формулари PDF. Foxit Reader е изграден на најбрзиот и најпрецизен (висока верност) машина за рендерирање на PDF во индустријата, кој им овозможува на корисниците најдобро можно искуство при гледање и печатење.

Foxit Reader 9.7 е ажуриран со неколку нови функции што го прават уште попријатен за корисникот од порано. Сега можете да пребарувате во вграден индекс за еден PDF што го прави многу побрзо пребарувањето низ документи со индекс. Иконата на панелот Стандарди автоматски се појавува на левата страна од окното за навигација кога ќе отворите усогласен стандарден документ за да можете брзо да ги прегледате информациите за неговите стандарди без да морате да го барате рачно. Можете исто така да изберете датотеки од Dropbox, Box или DMSforLegal кога креирате сопствени PDF-датотеки - што го прави полесно од кога било досега!

Покрај овие нови функции, Foxit Reader 9.7 вклучува и некои безбедносни подобрувања, како и поправки на стабилноста за да можете да бидете сигурни дека вашите документи се безбедни од какви било потенцијални закани додека го користите овој софтвер.

Достапно на англиски, холандски француски германски италијански португалски руски шпански - Foxit Reader 9.7 им нуди на корисниците сеопфатно решение за сите нивни потреби за документи во еден пакет лесен за употреба! Со својата молскавична брзина во комбинација со моќните карактеристики – Foxit Reader сигурно ќе стане вашиот избор кога работите со секаков вид документ!

Целосни спецификации
Издавач Foxit Software
Страница на издавачи http://www.foxitsoftware.com
Датум на издавање 2020-09-28
Датум на додавање 2020-09-28
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 10.1.0.37527
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1135
Вкупно преземања 17862095

Comments: