Hampshire USB Touch Screen Mouse

Hampshire USB Touch Screen Mouse 6.18.0.0

Windows / Hampshire Company / 621 / Целосни спецификации
Опис

Глувчето со екран на допир со USB во Хемпшир е софтвер за двигател дизајниран да ја подобри функционалноста на глувчето со екран на допир. Овој софтвер е компатибилен со оперативните системи на Windows и може лесно да се инсталира на вашиот компјутер.

Со Hampshire USB глувчето со екран на допир, можете да уживате во искуство со повеќе одговорен и прецизен екран на допир. Софтверот обезбедува напредни опции за калибрација кои ви дозволуваат да ја прилагодите чувствителноста на глувчето според вашите преференции. Можете исто така да ги приспособите функциите на копчињата и да доделите различни дејства на секое копче.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да поддржува гестови со повеќе допир. Ова значи дека можете да користите два или повеќе прсти на глувчето со екран на допир за да извршите различни дејства како што се зумирање или одзумирање, лизгање низ страници, ротирање слики и друго.

Хемпшир USB глувчето со екран на допир, исто така, доаѓа со интерфејс лесен за користење што ви го олеснува навигацијата низ неговите различни поставки и опции. Можете да пристапите до сите функции од една централна локација, што ви овозможува да правите промени по потреба.

Покрај тоа, овој софтвер за двигател е дизајниран имајќи ги предвид перформансите. Користи минимални системски ресурси и на ниту еден начин не ги забавува перформансите на вашиот компјутер. Ова значи дека можете да уживате во непречено искуство со екран на допир без никакво задоцнување или одложување.

Севкупно, ако барате ефикасен и доверлив софтвер за двигател за глувчето со екран на допир, тогаш не гледајте подалеку од глувчето со USB екран на допир на Хемпшир. Со своите напредни функции и кориснички интерфејс, овој софтвер ќе ви помогне да го подигнете вашето искуство со екран на допир до нови височини!

Целосни спецификации
Издавач Hampshire Company
Страница на издавачи http://www.hampshiretouch.com/index.htm
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2004-12-10
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.18.0.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98/ME/NT/2000/XP/2003
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 621

Comments: