EPSON Stylus Photo RX500

EPSON Stylus Photo RX500 5.5

Опис

EPSON Stylus Photo RX500 е моќен софтвер за драјвери кој ви овозможува лесно да креирате прекрасни портрети без граници и зголемувања. Овој софтвер е дизајниран да ви обезбеди целосен фото центар веднаш на вашите прсти, што го прави совршено решение за сите ваши фотографски потреби.

Со EPSON Stylus Photo RX500, можете да печатите, копирате и скенирате висококвалитетни фотографии со или без компјутер. Толку е разноврсна што може да се справи со сите видови фотографски медиуми, вклучувајќи сјајна, мат, па дури и хартија за ликовна уметност. Софтверот има и напредни алатки за управување со бои кои обезбедуваат прецизна репродукција на бои секој пат.

Една од истакнатите карактеристики на EPSON Stylus Photo RX500 е неговата способност брзо да произведува висококвалитетни отпечатоци. Со својата напредна технологија за печатење, овој софтвер може да испорача фотографии од 4x6 инчи без граници за само 37 секунди! И ако ви требаат поголеми отпечатоци, може да произведе фотографии од 8x10 инчи за помалку од две минути.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговиот вграден скенер. Со можноста за скенирање со резолуција до 2400 x 4800 dpi, можете да бидете сигурни дека вашите скенирани слики ќе бидат остри и детални. И благодарение на неговиот автоматски внесувач на документи (ADF), скенирањето на повеќе страници никогаш не било полесно.

EPSON Stylus Photo RX500 е опремен и со моќни алатки за уредување кои ви овозможуваат да ги подобрите вашите фотографии пред да ги печатите или споделите онлајн. Можете да ги прилагодите нивоата на осветленост и контраст, да ги отстраните црвените очи, па дури и да ги вратите старите избледени фотографии во нивната првобитна слава.

Во однос на компатибилноста, EPSON Stylus Photo RX500 работи беспрекорно и со оперативните системи Windows и Mac. И бидејќи е официјален производ на EPSON, можете да бидете сигурни дека ќе работи беспрекорно со кој било друг хардвер или софтвер на EPSON што можеби го имате.

Генерално, ако барате моќно софтверско решение за драјвери за сите ваши фотографски потреби, тогаш не гледајте подалеку од EPSON Stylus Photo RX500. Со своите напредни функции и интерфејс кој е лесен за употреба, секој може да создаде зачудувачки портрети без граници и зголемувања за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Epson
Страница на издавачи http://www.epson.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2005-02-01
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 5.5
Барања за ОС Windows, Windows 98, Windows 2000, Windows XP
Барања Windows 98SE/ME/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3761

Comments: