EPSON Perfection 3490/3590

EPSON Perfection 3490/3590 2.7.0.0

Опис

Драјвери за EPSON Perfection 3490/3590

Ако барате висококвалитетен драјвер за скенер кој може да се справи со сите ваши потреби за скенирање, не гледајте подалеку од EPSON Perfection 3490/3590. Овој моќен софтверски пакет е дизајниран да ви помогне да го извлечете максимумот од вашиот скенер, со низа функции и способности што го олеснуваат лесното скенирање на фотографии, документи, слајдови и негативи.

Една од клучните карактеристики на EPSON Perfection 3490/3590 е неговата импресивна резолуција. Со максимална резолуција од 3200 x 6400 dpi, овој скенер е совршен за повторно печатење и зголемување. Без разлика дали скенирате стари семејни фотографии или важни документи за работа или училиште, можете да бидете сигурни дека секој детал ќе биде снимен со неверојатна јасност.

Друга одлична карактеристика на овој софтверски пакет е неговата висока оцена Dmax. Со оцена Dmax од 3,2, овој скенер обезбедува неверојатна прецизност и јасност на бојата што сигурно ќе ги импресионира дури и најпребирливите корисници. Без разлика дали скенирате црно-бели фотографии или слики во целосна боја, можете да бидете сигурни дека вашите скенирања ќе изгледаат најдобро.

Се разбира, обновувањето на боите со еден допир е вклучено и со вградената технологија Epson Easy Photo Fix за да помогне брзо и лесно да ги обновите избледените бои на старите фотографии без ваша мака! Оваа функција го олеснува обновувањето на старите семејни фотографии или други важни слики за да изгледаат како нови.

Покрај овие импресивни карактеристики, EPSON Perfection 3490/3590 е опремен и со четири практични копчиња - Scan Copy E-mail PDF - кои го олеснуваат извршувањето на заедничките задачи брзо и лесно без потреба да се движите низ комплицираните менија или екраните за поставки.

И ако ви треба уште поголема функционалност од софтверскиот пакет за драјвери за скенер? Нема проблем! EPSON Perfection 3490/3590 доаѓа во комплет со моќни софтверски алатки дизајнирани специјално за цели за скенирање фотографии и документи, како што се Adobe Photoshop Elements (за уредување), ABBYY FineReader OCR (за препознавање текст), ArcSoft PhotoImpression (за организирање) меѓу другото!

Конечно, сепак важно: Вклучениот држач за филм им овозможува на корисниците кои имаат слајдови/негативи што лежат дома, можност не само да ги дигитализираат туку и да ги зачуваат дигитално за да не се влошат со текот на времето како што физичките копии би го направиле инаку!

Севкупно тогаш? Ако квалитетот е важен кога се намалува изборот помеѓу различни драјвери достапни на интернет денес, тогаш нема подобар избор од тоа да продолжите со преземање/инсталирање на EPSON Perfection 34903590 драјвери денес!

Целосни спецификации
Издавач Epson
Страница на издавачи http://www.epson.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2005-02-08
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 2.7.0.0
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98SE/ME/NT/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5512

Comments: