USB PC Camera-168

USB PC Camera-168 5.3.0.2

Опис

USB PC Camera-168 е софтвер за двигател што му овозможува на вашиот компјутер да ја препознае и да комуницира со вашата USB камера. Овој софтвер е дизајниран да работи со широк опсег на USB камери, што го прави идеално решение за оние кои треба да ги користат своите камери за видео-конференции, пренос во живо или други апликации.

Со инсталиран драјвер за USB PC Camera-168 на вашиот компјутер, можете лесно да го поврзете вашиот фотоапарат и да започнете да го користите веднаш. Софтверот ги обезбедува сите потребни драјвери и алатки за да се осигура дека вашата камера работи беспрекорно со вашиот компјутер.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата компатибилност со широк опсег на оперативни системи. Без разлика дали користите Windows 10, Windows 8 или дури и постари верзии како Windows XP или Vista, овој драјвер ќе работи без никакви проблеми.

Покрај неговата компатибилност со различни оперативни системи, USB PC Camera-168 поддржува и различни видео формати како MJPEG и YUY2. Ова значи дека можете да снимате висококвалитетни видеа во различни резолуции во зависност од вашите потреби.

Друга одлична карактеристика на овој драјвер е неговата поддршка за повеќе јазици. Без разлика дали претпочитате англиски или кој било друг јазик поддржан од софтверот, можете лесно да се префрлате меѓу нив без никаква мака.

Инсталирањето на драјверот за USB PC Camera-168 е исто така многу лесно. Едноставно преземете ја датотеката за поставување од нашата веб-локација и стартувајте ја на вашиот компјутер. Процесот на инсталација трае само неколку минути и откако ќе заврши; можете веднаш да почнете да ја користите камерата.

Севкупно, ако барате сигурен и лесен за користење драјвер за вашата USB камера, тогаш не гледајте подалеку од USB PC Camera-168. Со својот широк опсег на функции и компатибилност со различни оперативни системи; овој софтвер има сè што ви треба за да започнете да снимате висококвалитетни видеа денес!

Целосни спецификации
Издавач Sonix
Страница на издавачи http://www.sonix.com.tw/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2005-02-26
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на камери
Верзија 5.3.0.2
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98SE/ME/NT/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 20
Вкупно преземања 56196

Comments: