Kensington HID Pilot Optical Pro

Kensington HID Pilot Optical Pro 6.1.1

Windows / Kensington Technology Group / 72 / Целосни спецификации
Опис

Kensington HID Pilot Optical Pro е софтвер за двигател кој е дизајниран да ги подобри перформансите на глувчето на вашиот компјутер. Овој софтвер е специјално развиен за глувчето Kensington HID Pilot Optical Pro, кое е оптички глушец со високи перформанси што нуди прецизност и точност во неговите движења.

Со овој софтвер за драјвери, можете да ги приспособите поставките на вашиот Kensington HID Pilot Optical Pro глушец за да одговараат на вашите преференции. Можете да ја прилагодите чувствителноста на глувчето, да ја промените неговата брзина на лизгање, па дури и да доделувате различни функции на неговите копчиња. Ова ви овозможува да го оптимизирате работниот тек и да ја подобрите вашата продуктивност.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер за двигатели е неговата способност да обезбеди непречено и прецизно следење за вашиот Kensington HID Pilot Optical Pro глушец. Користи напредни алгоритми за да се осигура дека секое движење што го правите со глувчето е преточено во прецизни дејства на екранот. Ова го прави идеален за задачи кои бараат прецизност, како што се графички дизајн или игри.

Друга придобивка од користењето на овој софтвер за двигатели е тоа што обезбедува беспрекорна компатибилност со различни оперативни системи. Без разлика дали користите Windows или Mac OS X, можете лесно да го инсталирате и користите овој софтвер без никакви проблеми со компатибилноста.

Покрај овие карактеристики, Kensington HID Pilot Optical Pro доаѓа и со кориснички интерфејс што го олеснува користењето за сите. Интерфејсот обезбедува јасни инструкции за тоа како да ги прилагодите поставките и да конфигурирате различни опции според нивните потреби.

Севкупно, ако барате сигурен софтвер за драјвери кој може да ги подобри перформансите на вашиот Kensington HID Pilot Optical Pro глушец, тогаш не гледајте подалеку од овој производ. Со своите напредни функции и кориснички интерфејс, тој нуди се што ви треба за да го оптимизирате вашиот работен тек и да ја подобрите продуктивноста.

Клучни карактеристики:

- Приспособливи поставки: приспособете ги нивоата на чувствителност, брзината на лизгање и функциите на копчињата

- Непречено и прецизно следење: напредните алгоритми обезбедуваат прецизни дејства на екранот

- Беспрекорна компатибилност: Работи со Windows и Mac OS X

- Кориснички интерфејс: јасните инструкции го олеснуваат прилагодувањето

Системски барања:

- Оперативен систем: Windows 7/8/10 или Mac OS X 10.x

- Процесор: Intel Core i3 или повисок

- RAM меморија: 4 GB или повеќе

- Простор на хард дискот: 100 MB слободен простор

Инструкции за инсталација:

1) Преземете ја инсталационата датотека од нашата веб-страница.

2) Кликнете двапати на преземената датотека.

3) Следете ги наредбите додека не заврши инсталацијата.

4) Рестартирајте го компјутерот ако е побарано.

5) Стартувајте ја апликацијата од кратенка на работната површина.

Одрекување:

Kensington Technology Group не гарантира целосна функционалност кога се користи со производи кои не се од Kensington; ниту поддржува производи кои не се од Кенсингтон споменати овде, освен како што е изрично предвидено со гаранциите на нивните производители

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2005-03-16
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.1.1
Барања за ОС Windows, Windows 98, Windows 2000, Windows XP
Барања Windows 98SE/ME/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 72

Comments: