Kensington USB PocketMouse Mini Wireless

Kensington USB PocketMouse Mini Wireless 6.11

Windows / Kensington Technology Group / 665 / Целосни спецификации
Опис

Kensington USB PocketMouse Mini Wireless е уред кој мора да го имаат за зафатени патници кои треба да работат во движење. Овој компактен и лесен глушец е дизајниран да се вклопи удобно во вашата рака, што го прави лесен за користење подолг временски период. Со својата напредна оптичка технологија DiamondEye, овој глушец обезбедува прецизно следење на речиси секоја површина, за да можете да работите насекаде.

Без разлика дали работите од кафуле или салон на аеродромот, Kensington USB PocketMouse Mini Wireless ве покрива. Нејзиното безжично поврзување значи дека не треба да се грижите за заплеткани кабли или ограничена подвижност. Едноставно приклучете го USB-приемникот во вашиот лаптоп или десктоп компјутер и почнете да го користите глувчето веднаш.

Една од истакнатите карактеристики на овој глушец е неговата оптичка технологија DiamondEye. Оваа напредна технологија користи сензор со висока резолуција за да го следи движењето со неверојатна точност, дури и на површини со кои се борат другите глувци. Без разлика дали работите на стаклена маса или на груба дрвена површина, овој глушец ќе обезбеди непречено и прецизно следење секој пат.

Покрај неговите можности за прецизно следење, Kensington USB PocketMouse Mini Wireless нуди и приспособливи копчиња и поставки за тркалото за лизгање. Ова ви овозможува да ја прилагодите функционалноста на глувчето на вашите специфични потреби и преференции. Можете да доделите различни функции на секое копче и да ја прилагодите брзината на тркалото за лизгање за оптимални перформанси.

Друга одлична карактеристика на овој глушец е неговата долга батерија. Со траење до 6 месеци на батеријата од само две AAA батерии (не се вклучени), нема да мора да се грижите за постојано менување на батериите додека патувате или работите на далечина.

Генерално, ако барате сигурен и разновиден безжичен глушец што може да биде во чекор со вашиот зафатен начин на живот, не гледајте подалеку од Kensington USB PocketMouse Mini Wireless. Неговата напредна оптичка технологија DiamondEye обезбедува прецизно следење на речиси секоја површина за да можете да работите насекаде без компромиси!

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2005-03-16
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.11
Барања за ОС Windows, Windows 98, Windows 2000, Windows XP
Барања Windows 98SE/ME/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 665

Comments: