Kensington HID StudioMouse

Kensington HID StudioMouse 6.11

Windows / Kensington Technology Group / 17 / Целосни спецификации
Опис

Kensington HID StudioMouse е софтвер за двигател дизајниран да ја подобри функционалноста на вашиот Kensington глушец. Овој софтвер е компатибилен со оперативните системи Windows и Mac и обезбедува напредни функции кои ви дозволуваат да ги приспособите поставките за глувчето за оптимални перформанси.

Со Kensington HID StudioMouse, можете да ја прилагодите чувствителноста на глувчето, да ги менувате задачите на копчињата и да креирате сопствени макроа што ги автоматизираат повторливите задачи. Софтверот вклучува и низа претходно поставени профили за популарни апликации како што се Adobe Photoshop и Microsoft Office, што го олеснува оптимизирањето на поставките за глувчето за одредени задачи.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да креира сопствени гестови. Со само неколку кликања, можете да доделите конкретни дејства на различни гестови со лизгање или допрете на глувчето. Оваа функција е особено корисна за дизајнерите или за сите кои често користат сложени апликации за кои се потребни повеќе кратенки на тастатурата.

Друга придобивка од користењето на Kensington HID StudioMouse е неговата компатибилност со повеќе уреди. Можете да го користите овој софтвер со кој било глушец Кенсингтон што поддржува технологија HID (Уред за човечки интерфејс), што значи дека не мора да купувате нов уред ако веќе поседувате.

Севкупно, ако барате лесен за користење софтвер за драјвери кој ви овозможува да ги приспособите поставките на глувчето Kensington и да ја подобрите продуктивноста, тогаш Kensington HID StudioMouse дефинитивно вреди да се размисли.

Клучни карактеристики:

- Приспособлива чувствителност

- Задачи со копчиња

- Макро создавање

- Претходно поставени профили

- Создавање прилагодени гестови

- Компатибилен со повеќе уреди

Системски барања:

Windows:

- Windows 7 или понова верзија

- УСБ влез

Мек:

- macOS X 10.8 или понова верзија

- УСБ влез

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2005-03-16
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.11
Барања за ОС Windows, Windows 98, Windows 2000, Windows XP
Барања Windows 98SE/ME/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 17

Comments: