Kensington USB/PS2 Orbit

Kensington USB/PS2 Orbit 6.11

Windows / Kensington Technology Group / 417 / Целосни спецификации
Опис

Kensington USB/PS2 Orbit е софтвер за двигател кој нуди удобност на глувчето и придобивките од топчето за трепкање. Неговиот дизајн за гушкање на рацете овозможува природно движење на прстите, што го прави лесен за употреба подолг период без да чувствувате непријатност. Прецизната контрола на курсорот за трекбол гарантира дека можете лесно да се движите на вашиот компјутер, додека вклучениот USB и PS/2 адаптер го олеснува поврзувањето со вашиот компјутер.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер е неговиот дизајн за гушкање раце. Овој дизајн гарантира дека вашите прсти природно се потпираат на уредот, намалувајќи го напорот и заморот при продолжена употреба. Резултатот е ергономски уред кој обезбедува максимална удобност додека работите или играте.

Друга клучна карактеристика на овој софтвер е неговата прецизна контрола на курсорот за трекбол. Со оваа функција, можете лесно да се движите низ документи или веб-страници со прецизност и точност. Без разлика дали работите на проект или прелистувате онлајн, оваа функција ќе ви помогне да ги завршите работите брзо и ефикасно.

Покрај неговиот ергономски дизајн и прецизната контрола на курсорот, Kensington USB/PS2 Orbit доаѓа и со вклучен USB и PS/2 адаптер за лесно поврзување со вашиот компјутер. Ова значи дека без оглед на тоа каков тип на компјутер имате, ќе можете да го користите овој уред без никакви проблеми.

Конечно, Kensington нуди неспоредлива гаранција за задоволство со петгодишна гаранција за сите нивни производи, вклучувајќи го и софтверот за драјвери Kensington USB/PS2 Orbit. Ова значи дека ако нешто тргне наопаку со вашиот уред во рок од пет години од датумот на купување, тие ќе го заменат бесплатно, обезбедувајќи мир на умот при купувањето на нивните производи.

Генерално, ако барате удобен, но ефикасен начин за навигација низ програмите или игрите на вашиот компјутер, тогаш не гледајте подалеку од софтверот за драјвери на Kensington за USB/PS2 Orbit!

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2005-03-16
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.11
Барања за ОС Windows, Windows 98, Windows 2000, Windows XP
Барања Windows 98/ME/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 417

Comments: