Kensington USB Pocket Mouse Pro Wireless

Kensington USB Pocket Mouse Pro Wireless 6.11

Windows / Kensington Technology Group / 2796 / Целосни спецификации
Опис

Kensington USB Pocket Mouse Pro Wireless е софтвер за двигател кој нуди широк опсег на функции за да ја олесни и поефикасна вашата работа. Овој софтвер е дизајниран да работи со Kensington PocketMouse Pro Wireless, кој е безжичен глушец кој ви овозможува да работите без кабли и на која било површина.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата вградена технологија за заштеда на енергија. Кога патувате или не го користите глувчето, тој автоматски ќе се исклучи за да заштеди батерија и да ја намали маката за замена. Оваа функција гарантира дека вашиот глушец секогаш ќе биде подготвен кога ви треба, без да се грижите за постојано менување на батериите.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговиот ротирачки USB конектор. Овој конектор ви овозможува да го приклучите ресиверот под кој било агол, што го прави лесен за користење во тесни простори или на преполни работни маси. Дополнително, индикаторите за ниска батерија ве известуваат кога е време да ги замените батериите за да избегнете неочекуван прекин.

Со опсег од 3 метри, овој мобилен глушец обезбедува голема флексибилност за работа во движење. Без разлика дали работите од дома или патувате за бизнис, овој глушец има се што ви треба за максимална продуктивност.

Генерално, ако барате интелигентен мобилен глушец со сите најнови функции и способности, тогаш не гледајте подалеку од софтверот за драјвер за безжичен двигател Kensington USB Pocket Mouse Pro. Со својот паметен дизајн и напредна технологија, овој софтвер ќе ви помогне да ја подигнете вашата продуктивност до нови височини!

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2005-03-16
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.11
Барања за ОС Windows, Windows 98, Windows 2000, Windows XP
Барања Windows 98SE/ME/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2796

Comments: