EPSON Expression1640XL

EPSON Expression1640XL 2.65a

Опис

Ако сте професионалец за графички уметности, знаете колку е важно да ги имате на располагање вистинските алатки. Една од тие алатки е висококвалитетен скенер кој може да снима слики со неверојатни детали и точност. Тоа е местото каде што доаѓа EPSON Expression1640XL.

Овој моќен скенер нуди супериорен квалитет на слика, брзина и разноврсност што го прави суштинска алатка за секој професионалец во графичката уметност. Со својата хардверска резолуција од 1600 x 3200 dpi и 42-битна длабочина на бои, EPSON Expression1640XL обезбедува спектакуларни резултати со секое скенирање.

Но, она што навистина го издвојува овој скенер е неговата способност да постигне 3,6 Dmax, што значи дека може да сними широк динамички опсег со одлични детали во сенка. Ова го прави идеален за скенирање на сè, од фотографии до уметнички дела до документи.

Покрај неговите импресивни технички способности, EPSON Expression1640XL е ​​исто така неверојатно лесен за употреба. Неговиот интуитивен софтверски интерфејс ви овозможува брзо и лесно прилагодување на поставките како што се осветленоста, контрастот и балансот на боите за да можете да добивате совршено скенирање секој пат.

И бидејќи овој скенер е дизајниран специјално за професионалци во графичката уметност, тој доаѓа со сите функции што ви се најпотребни. На пример:

- Има голем кревет за скенирање што може да прими дури и уметнички дела или документи со голем формат.

- Поддржува и Macintosh и Windows оперативни системи.

- Вклучува напреден софтвер како Adobe Photoshop Elements и LaserSoft Imaging SilverFast SE Plus за да можете да извлечете уште повеќе од вашите скенирања.

- Има USB конекција за брзи брзини на пренос на податоци.

Генерално, ако барате скенер со високи перформанси кој обезбедува исклучителен квалитет на сликата и разновидност по прифатлива цена, не гледајте подалеку од EPSON Expression1640XL.

Целосни спецификации
Издавач Epson
Страница на издавачи http://www.epson.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2005-04-15
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 2.65a
Барања за ОС Windows, Windows 98, Windows 2000, Windows XP
Барања Windows 98SE/ME/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 81

Comments: