Projekt: Snowblind

Projekt: Snowblind 10.0

Windows / Medien Service Michael Müller / 17397 / Целосни спецификации
Опис

Проект: Snowblind – The Ultimate Windows Media Player Skin

Дали сте уморни од истиот стар досаден интерфејс на Windows Media Player? Дали сакате да додадете возбуда и личност во вашиот медиа плеер? Не гледајте подалеку од Projekt: Snowblind, врвната кожа за корисниците на Windows XP.

Овој целосно анимиран скин ќе го трансформира вашиот медиа плеер во футуристички интерфејс инспириран од сајберпанк кој е и визуелно зачудувачки и многу функционален. Со Projekt: Snowblind, можете да го прилагодите вашиот медиа плеер со низа функции и опции кои ќе го подобрат вашето искуство со слушање.

Значи, што точно е Projekt: Snowblind? Оваа иновативна кожа беше инспирирана од популарната видео игра Deus Ex: Invisible War, која се одвива во дистописка иднина каде технологијата напредна над нашите најлуди соништа. Кожата се одликува со елегантни црни и сребрени графики со неонски сини акценти кои и даваат изразито футуристичко чувство.

Но, ова не е само за естетиката – Projekt: Snowblind нуди и низа практични карактеристики што го прават суштинска алатка за секој љубител на музиката. На пример, кожата вклучува интегриран еквилајзер кој ви овозможува фино да ги прилагодите вашите аудио поставки за оптимален квалитет на звукот. Можете исто така да ја прилагодите шемата на бои за да одговара на вашите лични преференции или расположение.

Еден од најимпресивните аспекти на Projekt: Snowblind се неговите способности за анимација. Кожата вклучува неколку анимирани елементи како што се запчаници за вртење и трепкачки светла кои додаваат дополнителен слој на визуелен интерес на вашиот медиа плеер. Овие анимации не се само бонбони за очи - тие служат и како функционални индикатори за работи како што се нивото на јачината на звукот и статусот на репродукција.

Покрај неговите основни карактеристики, Projekt: Snowblind исто така им овозможува на корисниците пристап до мноштво информации за играта Deus Ex: Invisible War. Ова вклучува информации за позадина за ликовите и локациите, како и концептуална уметност од процесот на развој на играта. Ако сте љубители на овој иконски наслов, тогаш оваа функција сама по себе прави Projekt: Snowblind да вреди да се провери.

Па, како да започнете со користење на овој неверојатен софтвер? Едноставно е - само преземете го од нашата веб-локација и следете ги дадените упатства за инсталација. Откако ќе се инсталира, отворете го Windows Media Player и изберете „Skins“ од менито „View“. Од таму, изберете „Projekt_SnowBlind.wmz“ од вашата листа на достапни скинови.

Како заклучок, ако барате возбудлив нов начин да го прилагодите вашето искуство со Windows Media Player, тогаш не гледајте подалеку од Projekt: Snowblind! Со своите неверојатни визуелни слики, практични карактеристики и пристап до ексклузивна содржина поврзана со една од најомилените франшизи за игри - навистина нема подобар избор кога станува збор за избор помеѓу различни скинови достапни на интернет денес!

Целосни спецификации
Издавач Medien Service Michael Müller
Страница на издавачи http://www.projectsnowblind.de
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2005-06-16
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Кожи
Верзија 10.0
Барања за ОС Windows, Windows XP
Барања Windows XP, Windows Media Player 9 Series and 10
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 17397

Comments: