Kensington HID Laser

Kensington HID Laser 6.20.4.1

Windows / Kensington Technology Group / 128 / Целосни спецификации
Опис

Kensington HID Laser: The Ultimate Driver за напредно ласерско следење

Дали сте уморни од користење на глувче што не работи на секоја површина? Дали сакате да ја искусите прецизноста и точноста на напредната технологија за ласерско следење? Не гледајте подалеку од Kensington HID Laser, врвниот двигател за вашиот глушец.

Со 20 пати поголема чувствителност на површината како оптичко следење, Kensington HID ласерот работи прецизно на речиси секоја површина. Без разлика дали работите на стаклена маса или дрвена маса, овој драјвер ќе се погрижи вашиот глушец да се движи непречено и прецизно. Кажете им збогум на фрустрирачките моменти кога курсорот скока наоколу или целосно престанува да реагира.

Но, тоа не е сè - Kensington HID Laser, исто така, располага со безжична технологија од 2,4 Ghz, која помага да се обезбедат брзи безжични перформанси и голем опсег до 30 стапки. Можете слободно да се движите наоколу без да се грижите дека ќе ја изгубите врската или ќе доживеете време на задоцнување.

И со напредната технологија за управување со енергија, овој драјвер обезбедува до 1 година траење на батеријата на само две AA батерии. Тоа значи помалку време потрошено за замена на батериите и повеќе време потрошено за да се заврши работата.

4-насочното тркало со навалување е уште една карактеристика што го издвојува Kensington HID Laser од другите двигатели. Со ова тркало, можете лесно да се движите од страна на страна или нагоре и надолу - совршено за брзо лизгање низ долги документи или табели.

Но, што е со удобноста? На крајот на краиштата, ако сакате да го користите глувчето со часови, тој треба да биде удобен и функционален. Таму доаѓаат флексибилните гумени рачки - тие обезбедуваат одлична удобност и контрола за да можете удобно да работите цел ден.

И, конечно, да зборуваме за нередот - никој не сака неуредна маса! За среќа, Kensington HID Laser доаѓа со минијатурен USB безжичен ресивер кој ја одржува вашата работна маса без неред, додека сеуште обезбедува сигурна врска помеѓу вашиот компјутер и глувчето.

Во краток преглед:

- Напредното ласерско следење работи прецизно на речиси секоја површина со 20 пати поголема чувствителност на површината како оптичка

- Безжичната технологија од 2,4 Ghz помага да се обезбедат брзи безжични перформанси и голем опсег - до 30 стапки

- Напредната технологија за управување со енергија обезбедува до 1 година траење на батеријата на само две AA батерии

- 4-насочното тркало за навалување ви овозможува лесно да се движите од страна на страна или нагоре и надолу

- Флексибилните гумени рачки обезбедуваат одлична удобност и контрола

- Минијатурниот USB безжичен ресивер го одржува вашето биро без неред

Ако барате напреден драјвер кој комбинира прецизност со практичност, не гледајте подалеку од Kensington HID Laser!

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2005-09-01
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.20.4.1
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98SE/ME/NT/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 128

Comments: