Copy (31) of MouseWorks6.2_fr.zip

Copy (31) of MouseWorks6.2_fr.zip 6.20.4.1

Windows / Kensington Technology Group / 41 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате сигурен и ефикасен пакет на драјвери за вашиот Kensington глушец, не гледајте подалеку од Copy (31) на MouseWorks6.2_fr.zip. Овој сеопфатен софтверски пакет поддржува широк опсег на Kensington HID глувци, вклучувајќи ги популарните Mouse*in*a*Box Scroll, Expert Mouse Pro, Orbit, TurboBall и многу повеќе.

Со овој пакет со драјвери инсталиран на вашиот компјутер, ќе можете целосно да ги искористите сите карактеристики и можности на вашиот Kensington глушец. Без разлика дали го користите за работа или играње, овој софтвер ќе се погрижи вашиот глушец секогаш да работи најдобро.

Една од клучните придобивки на Copy (31) на MouseWorks6.2_fr.zip е неговата компатибилност со широк опсег на оперативни системи. Без разлика дали користите Windows 10 или постара верзија како Windows XP или Vista, овој софтвер ќе работи беспрекорно со вашиот систем.

Покрај обезбедувањето поддршка за широк спектар на модели и оперативни системи на глувци Кенсингтон, овој пакет на двигатели нуди и голем број напредни функции кои можат да помогнат во подобрувањето на вашето целокупно компјутерско искуство.

На пример, со инсталирана Копија (31) на MouseWorks6.2_fr.zip на вашиот компјутер, ќе можете да ги приспособите копчињата на глувчето за да извршуваат одредени функции или да стартуваат одредени апликации. Можете исто така да ги приспособите поставките за чувствителност и брзина за да одговараат на вашите лични преференции.

Друга одлична карактеристика што ја нуди овој софтвер е неговата способност да креира сопствени профили за различни апликации или задачи. На пример, ако често користите Photoshop во вашата работа како графички дизајнер, можете да креирате сопствен профил што ги оптимизира перформансите и функционалноста на вашиот Kensington глушец специјално за употреба со Photoshop.

Севкупно, ако барате лесен за користење, но моќен пакет со драјвери што може да помогне да се оптимизираат перформансите и функционалноста на вашиот Kensington глушец на која било платформа на оперативен систем - без разлика дали е Windows 10 или постара верзија - тогаш Копирај (31) на MouseWorks6.2_fr.zip дефинитивно вреди да се провери!

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2005-09-01
Датум на додавање 2005-09-01
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.20.4.1
Барања за ОС Windows NT/2000/XP/2003
Барања
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 41

Comments: