Copy (31) of MouseWorks6.2_nl.zip

Copy (31) of MouseWorks6.2_nl.zip 6.20.4.1

Windows / Kensington Technology Group / 40 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате доверлив и ефикасен пакет на драјвери за вашиот Kensington глушец, не гледајте подалеку од Copy (31) на MouseWorks6.2_nl.zip. Овој сеопфатен софтверски пакет поддржува широк опсег на Kensington HID глувци, вклучувајќи ги популарните Mouse*in*a*Box Scroll, Expert Mouse Pro, Orbit, TurboBall и многу повеќе.

Со овој пакет со драјвери инсталиран на вашиот компјутер, ќе можете целосно да ги искористите сите карактеристики и можности на вашиот Kensington глушец. Без разлика дали го користите за работа или играње, овој софтвер ќе се погрижи вашиот глушец секогаш да работи најдобро.

Една од клучните придобивки на Copy (31) на MouseWorks6.2_nl.zip е неговата компатибилност со широк опсег на оперативни системи. Без разлика дали користите Windows 10 или постара верзија како Windows XP или Vista, овој софтвер ќе работи беспрекорно со вашиот систем.

Покрај обезбедувањето поддршка за широк спектар на модели и оперативни системи на глувци Кенсингтон, овој пакет на двигатели нуди и голем број напредни функции кои можат да помогнат во подобрувањето на вашето целокупно компјутерско искуство.

На пример, со вклучената софтверска алатка MouseWorks, можете да ги приспособите однесувањето и поставките на глувчето за да одговараат на вашите специфични потреби. Можете да ги прилагодите работите како брзината на покажувачот и забрзувањето за да бидете сигурни дека курсорот се движи точно како што сакате.

Можете исто така да програмирате приспособени функции на копчињата така што одредени копчиња на глувчето ќе вршат одредени дејства кога ќе се притиснат. Ова може да биде особено корисно ако често користите одредени програми или апликации и сакате брз пристап до одредени функции без да мора да се движите низ менија или алатници.

Друга одлична карактеристика што ја нуди Copy (31) на MouseWorks6.2_nl.zip е неговата поддршка за повеќе монитори. Ако имате повеќе од еден монитор поврзан со поставувањето на вашиот компјутер - без разлика дали сте дома или во канцеларија - овој пакет на двигатели ќе ви овозможи лесно да се префрлате помеѓу нив користејќи кратенки на тастатурата или други приспособливи методи.

Севкупно, ако поседувате глушец Kensington HID и сакате сигурни перформанси заедно со напредни опции за прилагодување - сите поддржани со одлична корисничка поддршка - тогаш Copy (31)ofMouseWorks6.2_nl.zip дефинитивно вреди да се разгледа како суштински додаток на секое поставување на компјутер.

Па зошто да чекаме? Преземете Copy (31)ofMouseWorks6.2_nl.zip денес и почнете да уживате во подобрените перформанси од вашиот Kensington глушец!

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2005-09-01
Датум на додавање 2005-09-01
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.20.4.1
Барања за ОС Windows NT/2000/XP/2003
Барања
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 40

Comments: