Kensington PilotMouse Laser - 3 Button

Kensington PilotMouse Laser - 3 Button 6.20.4.1

Windows / Kensington Technology Group / 558 / Целосни спецификации
Опис

Kensington PilotMouse Laser - 3 Button е висококвалитетен глушец кој нуди прецизност и удобност за сите ваши компјутерски потреби. Овој глушец е дизајниран да работи и со оперативните системи Windows и Mac, што го прави разновиден избор за секој корисник.

Една од истакнатите карактеристики на Kensington PilotMouse Laser - 3 копче е неговата технологија за ласерско следење. Ова му овозможува на глувчето точно да следи на речиси секоја површина, вклучително и стакло и други рефлектирачки површини. Ова значи дека можете да го користите вашиот глушец без да се грижите за наоѓање соодветна површина или користење на подлога за глувчето.

Покрај неговите прецизни можности за следење, Kensington PilotMouse Laser - 3 копче има и три копчиња кои се програмираат со помош на вклучениот софтвер. Ова ви овозможува да ја прилагодите функционалноста на глувчето врз основа на вашите специфични потреби и преференции.

Софтверот што доаѓа со овој глушец е лесен за користење и интуитивен, што ви овозможува брзо да ги поставите вашите сопствени конфигурации на копчињата. Можете да доделите различни функции како што се копирање/залепување или стартување апликации со само еден клик на копче.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност за прилагодување на брзината на курсорот и поставките за забрзување. Можете да ги прилагодите овие поставки врз основа на вашите лични преференци или специфични задачи на кои работите.

Севкупно, Kensington PilotMouse Laser - 3 копче е одличен избор за секој кој бара висококвалитетен, приспособлив глушец кој нуди прецизно следење на речиси секоја површина. Со својот лесен за користење софтвер и удобен дизајн, овој глушец ќе помогне да се подобри продуктивноста, а истовремено да се намали оптоварувањето на вашата рака за време на долги периоди на употреба.

Клучни карактеристики:

- Технологија за прецизно ласерско следење

- Три програмабилни копчиња

- Лесен за употреба софтвер за прилагодување

- Прилагодливи поставки за брзина и забрзување на курсорот

- Компатибилен со оперативните системи Windows и Mac

Технички спецификации:

- Поврзување: USB жична врска

- Технологија за следење: Ласерски сензор

- Број на копчиња: три (лев-клик, десен-клик, тркало за лизгање)

- Компатибилност: Windows XP/Vista/7/8/10; Mac OS X 10.x или понова верзија

Заклучок:

Ако ви треба сигурен компјутерски додаток кој ќе ви помогне да ја подобрите продуктивноста и да го намалите оптоварувањето на вашата рака за време на долги периоди на употреба, тогаш не гледајте подалеку од Kensington PilotMouse Laser - копче 3! Со својата прецизна технологија за ласерско следење заедно со три програмабилни копчиња кои лесно се приспособуваат преку интуитивен софтверски интерфејс, го прави идеален избор за секој кој сака поголема контрола врз нивното компјутерско искуство!

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2005-09-01
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.20.4.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98/ME/NT/2000/XP/2003
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 558

Comments: