Kensington HID PilotMouse Laser - 3 Button

Kensington HID PilotMouse Laser - 3 Button 6.20.4.1

Windows / Kensington Technology Group / 58 / Целосни спецификации
Опис

Kensington HID PilotMouse Laser - 3 Button е висококвалитетен софтвер за двигател кој е дизајниран да ги подобри перформансите на вашиот компјутерски глушец. Овој софтвер е специјално развиен за Kensington PilotMouse Laser, кој е глушец со три копчиња кој нуди прецизност и точност во неговите движења.

Со овој софтвер за драјвери, можете да ги приспособите поставките за глувчето за да одговараат на вашите преференции и потреби. Можете да ја прилагодите чувствителноста на глувчето, да ги менувате функциите на копчињата, па дури и да програмирате макроа за одредени задачи. Ова ви олеснува лесно да се движите низ апликациите и програмите на вашиот компјутер.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер за двигатели е неговата компатибилност со различни оперативни системи. Работи беспрекорно со Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP како и Mac OS X v10.x или понови верзии. Ова значи дека без оглед на тоа каков тип на компјутер имате или на кој оперативен систем работи; можете да го користите овој софтвер без никакви проблеми.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер за драјвер е неговиот лесен процес на инсталација. Не ви е потребна никаква техничка експертиза или знаење за да ја инсталирате на вашиот компјутер; едноставно следете ги чекор-по-чекор инструкциите дадени во упатството за употреба и подготвени сте да одите.

Во однос на перформансите, овој софтвер за двигатели обезбедува исклучителни резултати со обезбедување непречено движење на курсорот и прецизни способности за следење. Без разлика дали го користите за игри или задачи поврзани со работа, како што се графички дизајн или уредување видео; овој софтвер гарантира дека секое движење направено од глувчето се претвора во прецизни дејства на екранот.

Севкупно, ако барате сигурен и ефикасен софтвер за драјвери за вашиот Kensington PilotMouse Laser - 3 копче; тогаш не гледајте подалеку од Kensington HID PilotMouse Laser - Софтвер за драјвер со 3 копчиња! Со своите напредни функции и лесен за користење интерфејс; сигурно ќе го подобри вашето компјутерско искуство како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2005-09-01
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.20.4.1
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98SE/ME/NT/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 58

Comments: