Saitek Gaming Mouse (USB)

Saitek Gaming Mouse (USB) 5.5.0.30

Опис

Глувчето Saitek Gaming Mouse (USB) е најсовремен уред кој е развиен единствено за хипербрза играње игра. Со својот елегантен и стилски дизајн, овој глушец сигурно ќе ги импресионира дури и најпребирливите гејмери. Но, не се работи само за изгледот - Saitek Gaming Mouse (USB) исто така може да се пофали со двојно поголема прецизност од конвенционалните глувци, што го прави суштинска алатка за секој сериозен гејмер.

Една од клучните карактеристики на овој глушец е неговата оптичка технологија со високи перформанси. Со до 1600dpi, можете да уживате во смртоносна прецизност и совршена контрола на играта. Ова значи дека ќе можете да реагирате брзо и прецизно дури и во најинтензивните ситуации на игри, давајќи ви конкурентна предност пред вашите противници.

Но, тоа не е сè - Saitek Gaming Mouse (USB) исто така доаѓа со низа приспособливи поставки кои ви дозволуваат да го приспособите вашето искуство со игри на вашите сопствени преференции. Можете да приспособите сè, од нивоата на чувствителност до задачите на копчињата, осигурувајќи дека секој аспект од вашата игра е оптимизиран за максимални перформанси.

Покрај неговите импресивни технички спецификации, Saitek Gaming Mouse (USB) нуди и исклучителна удобност и ергономија. Неговата контурна форма удобно се вклопува во вашата рака, намалувајќи го заморот за време на долгите игри. И со неговата гумена облога која не се лизга, можете да бидете сигурни дека нема да ви се лизне од стисокот во клучните моменти.

Генерално, ако барате гејмерски глушец со високи перформанси што нуди и стил и суштина, тогаш не гледајте подалеку од Saitek Gaming Mouse (USB). Со својот врвен дизајн и напредни функции, овој глушец сигурно ќе го подигне вашето искуство со игри на нови височини!

Целосни спецификации
Издавач Saitek
Страница на издавачи http://www.saitek.com
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2005-09-02
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 5.5.0.30
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98/ME/NT/2000/XP/2003
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 165

Comments: