Pixel2Life Media Player

Pixel2Life Media Player 2.1.11

Windows / NGPixel Studios / 35177 / Целосни спецификации
Опис

Pixel2Life Media Player е комплетен скин на медиа плеер за Windows Media Player кој нуди широк опсег на функции за подобрување на вашето искуство со репродукција на медиуми. Со својот кул 3D изглед на кожата и анимациите, овој софтвер сигурно ќе импресионира.

Една од истакнатите карактеристики на Pixel2Life Media Player е неговиот целосен еквилајзер. Ова ви овозможува фино да ги прилагодите вашите аудио поставки и да го добиете совршениот звук за вашата музика или видеа. Без разлика дали претпочитате отчукувања со тешки басови или кристално чисти високи тонови, овој еквилајзер ве покрива.

Покрај еквилајзерот, Pixel2Life Media Player вклучува и визуелизатор кој додава дополнителен слој на потопување на вашата репродукција на медиуми. Визуелизаторот реагира во реално време на аудиото што се репродуцира, создавајќи неверојатни визуелни слики што совршено се синхронизираат со вашата музика или видеа.

Друга одлична карактеристика на Pixel2Life Media Player е неговиот режим на кино со широк екран. Овој режим ја максимизира големината на вашиот прозорец за репродукција на видео и создава филмско искуство кое е совршено за гледање филмови или ТВ-серии на вашиот компјутер.

Вреди да се спомене и приказот на плејлистата во Pixel2Life Media Player. Обезбедува целосен преглед на сите медиумски датотеки во вашата библиотека и ви овозможува лесно да креирате сопствени листи за репродукција за секоја пригода. Можете дури и да зачувате повеќе плејлисти и лесно да се префрлате помеѓу нив.

Конечно, Pixel2Life Media Player вклучува динамична статистика која обезбедува информации во реално време за тоа што се репродуцира на екранот. Оваа статистика вклучува детали како формат на датотека, брзина на битови, времетраење и повеќе - ви ги дава сите информации што ви се потребни на прв поглед.

Севкупно, ако барате моќен скин на медиа плеер кој нуди напредни функции како еквилајзер и визуелизатор, додека сеуште одржува интерфејс лесен за користење - не гледајте подалеку од Pixel2Life Media Player!

Целосни спецификации
Издавач NGPixel Studios
Страница на издавачи http://www.ngpixel.com/
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2005-10-13
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Кожи
Верзија 2.1.11
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP
Барања Windows 98/Me/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 35177

Comments: