OfficePoltergeist

OfficePoltergeist 1.1

Windows / Smersh Light Industries / 14526 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од истиот стар досаден работен ден? Дали сакате да додадете малку возбуда во вашето канцелариско опкружување? Не гледајте подалеку од OfficePoltergeist, врвниот софтвер за забава за шегање со вашите соработници.

OfficePoltergeist е уникатен софтвер кој ви овозможува далечински да се шегувате со другите корисници на компјутер без да предизвикате никаква штета или да инсталирате нешто трајно. Со само неколку кликања, можете да репродуцирате застрашувачки звуци, да ги отворате и затворате ЦД-уредите и да ги движите прозорците на нивните екрани. Најдобриот дел? Сето тоа можете да го направите од удобноста на сопственото биро.

Но, не грижете се - OfficePoltergeist не е само за предизвикување хаос на работното место. Тоа е исто така одлична алатка за заживување на забавите или додавање забава на семејните собири. Со неговиот лесен за користење интерфејс и приспособливи поставки, секој може да стане експерт шегаџија за кратко време.

Една од клучните карактеристики на OfficePoltergeist е неговото вклучување на изворниот код. Ова значи дека корисниците имаат пристап до основниот код што го напојува софтверот, овозможувајќи им да го приспособат уште повеќе или да создадат свои уникатни шеги од нула.

Но, што го издвојува OfficePoltergeist од другите софтвери за забава на пазарот? За почеток, тој е неверојатно лесен за користење. Дури и ако не сте познавачи на технологијата, ќе можете лесно да се движите низ неговиот едноставен интерфејс. Дополнително, бидејќи не бара никаква инсталација или трајни промени на вашиот компјутерски систем, нема ризик од оштетување на датотеките или губење на важни податоци.

Друга извонредна карактеристика е неговата разноврсност - со толку многу различни шеги достапни на вашите прсти (и повеќе се додаваат постојано), никогаш нема досаден момент кога користите OfficePoltergeist. Без разлика дали сакате да исплашите некого со морничави звуци или едноставно да го изнервирате со постојано отворање и затворање на неговиот ЦД-уред, овој софтвер ве покрива.

Се разбира, како и со секој софтвер за забава дизајниран за шега, важно е да го користите OfficePoltergeist одговорно и со почит. Секогаш погрижете се сите вклучени да бидат свесни за она што се случува (и спремните учесници) и избегнувајте да го користите во ситуации каде што може да предизвика штета или вознемиреност.

Како заклучок: ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за забава што ќе внесе возбуда на вашето работно место (или на кое било друго место), не гледајте подалеку од OfficePoltergeist! Со своите приспособливи поставки и бескрајните можности за забава за правење зло, оваа програма сигурно ќе стане една од вашите алатки за оживување на секоја ситуација.

Целосни спецификации
Издавач Smersh Light Industries
Страница на издавачи http://jonroig.com
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2005-11-10
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за хумор
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 14526

Comments: