Pop Cop

Pop Cop 2.1.4.1

Windows / RedLeg Software / 8366 / Целосни спецификации
Опис

Поп полицаец: Крајниот убиец на скокачки прозорци и блокатор на реклами

Дали сте уморни од бомбардирање со бескрајни скокачки прозорци и реклами додека пребарувате на Интернет? Дали сакате да ја заштитите вашата приватност и да спречите веб-локации да го следат вашето онлајн однесување? Не гледајте подалеку од Pop Cop, врвниот безбедносен софтвер за блокирање на несакани скокачки прозорци и реклами.

Pop Cop е моќна алатка која не само што се справува со бескрајна листа на различни поп прозорци и механизми, туку и блокира четири различни нивоа на реклами. Веднаш ги отстранува поврзаните колачиња и скрипти што може да се користат за следење или шпионирање на вашето однесување при сурфање. Со Pop Cop, можете да сурфате на интернет со мир на умот, знаејќи дека вашата приватност е заштитена.

Сите методи на блокирање во Pop Cop се засноваат на логика, што го прави вистински скокачки убиец за вас и со вас. Ова значи дека поголемиот дел од времето едноставно ќе сурфате со стандардните поставки. Во случај да не сакате блокирање, можете едноставно да го исклучите или привремено да го паузирате со држење на копчето Ctrl.

Но, ако стандардните поставки не се доволни за вашите потреби, секогаш постои можност да ракувате со веб-страниците преку слоевит Бела и Црна листа. Оваа функција им овозможува на корисниците да го приспособат своето искуство со прелистување со дозволување или не дозволување на одредени веб-локации да прикажуваат скокачки прозорци или реклами.

Со верзијата 2.1.4.1, Pop Cop додаде уште поголема удобност со вклучување на опцијата „скриј во системската лента“ при прилагодувањето за стартување на Windows. Ова значи дека корисниците можат лесно да пристапат до Pop Cop секогаш кога им е потребен без да мора да се движат низ повеќе менија или прозорци.

Покрај неговите моќни можности за блокирање реклами, Pop Cop нуди и други безбедносни карактеристики, како што е заштита од фишинг, што помага да се спречат измамничките веб-локации да крадат лични информации како лозинки или броеви на кредитни картички.

Генерално, Pop Cop е суштинска алатка за секој кој сака безбедно да прелистува на интернет без постојано да биде бомбардиран од досадни скокачки прозорци и реклами. Неговиот интуитивен интерфејс им олеснува на корисниците на сите нивоа на вештини да го приспособат своето искуство со прелистување додека постојано ја штитат нивната приватност.

Па зошто да чекаме? Преземете го Pop Cop денес и почнете да уживате во побезбедно, попрецизно искуство на прелистување!

Целосни спецификации
Издавач RedLeg Software
Страница на издавачи http://www.redleg.biz
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2005-12-05
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за блокирање скокачки прозорци
Верзија 2.1.4.1
Барања за ОС Windows 95, Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows (all), Microsoft Internet Explorer 4.0
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8366

Comments: