PCI-DIO24H

PCI-DIO24H 5.60.0.0

Windows / Measurement Computing / 638 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате моќен и разновиден двигател кој може да се справи со широк опсег на I/O задачи, PCI-DIO24H е одличен избор. Овој драјвер се заснова на индустрискиот стандард 82C55 чип, кој обезбедува 24 бита I/O способност преку две 8-битни порти (порти A и B) и трета 8-битна порта (Port C) што може дополнително да се подели на две 4-битни порти (порта C-HI и C-LO).

Една од клучните предности на PCI-DIO24H е неговата способност за висок излезен погон. Со можности за мијалник до 64 mA и можности за извор до 15 mA, овој драјвер може лесно да се справи со дури и тешки апликации. Дополнително, нуди целосна компатибилност со кодот напишан за други табли базирани на истиот чип.

PCI-DIO24H е исто така високо компатибилен со друг хардвер од Measurement Computing, како и со други продавачи. Тој е конектор и софтвер компатибилен со популарната плочка CIO-DIO24 базирана на ISA на Measurement Computing, што го олеснува интегрирањето во постоечките системи.

Друга предност на овој драјвер е неговата функционалност за приклучување и играње. Нема прекинувачи или џемпери на таблата; сите адреси и канали за прекин се поставуваат автоматски од софтверот plug-and-play на вашиот компјутер.

Генерално, ако ви треба сигурен и моќен двигател за вашите I/O потреби, PCI-DIO24H е одличен избор. Неговата способност за висок излезен погон, компатибилноста со друг хардвер од повеќе продавачи и функционалноста за приклучување и играње го прават идеално решение за многу различни апликации.

Целосни спецификации
Издавач Measurement Computing
Страница на издавачи http://www.measurementcomputing.com/index.html
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2006-01-12
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија 5.60.0.0
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98SE/ME/NT/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 638

Comments: