VIA Envy24 Family Driver

VIA Envy24 Family Driver 5.00b (02/22/2006)

Windows / VIA Technologies / 88267 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате сигурен и висококвалитетен драјвер за поддршка на вашите аудио решенија, не гледајте подалеку од семејниот драјвер VIA Envy24. Овој драјвер е специјално дизајниран да се интегрира со контролорите за аудио Envy24PT и Envy24HT-S на VIA, обезбедувајќи беспрекорна поддршка за сите ваши аудио потреби.

Една од клучните карактеристики на овој драјвер е неговата поддршка за Immerzio Gaming, која ја интегрира технологијата Sensaura за да обезбеди извонредно искуство за играње. Со излези од осум канали, ќе можете да уживате во кристално чист звук кој навистина ги оживува вашите игри.

Покрај неговите можности за игри, VIA Envy24 Family Driver вклучува и функција Stereo Expander која ви овозможува да искусите формати на 2 канали користејќи целосно поставување на звучници од 5.1. Ова значи дека дури и ако слушате само стерео содржина, сепак ќе можете да уживате во неа со целосен сараунд звук.

За дополнително да го подобрите вашето искуство со слушање, овој драјвер вклучува и индивидуални контроли за јачината на звучниците и алатка за конфигурација на звучникот. Ова ви овозможува фино да ги прилагодите вашите аудио поставки за да бидат совршено приспособени на вашите преференции.

Но, семејниот драјвер VIA Envy24 не е само репродукција - тој вклучува и напредни функции кои помагаат да се зголеми квалитетот на снимањето. Со целосните дигитални I/O контроли на вашите прсти, ќе можете да ги снимите сите нијанси на вашите снимки со неверојатна јасност и прецизност.

И ако сите овие функции веќе не беа доволни, верзијата 5.00b може да вклучува неодредени ажурирања, подобрувања или поправени грешки - осигурувајќи дека овој драјвер ќе остане ажуриран и ќе продолжи да дава врвни перформанси со текот на времето.

Генерално, ако барате моќен и разновиден аудио драјвер кој може да се справи со сите ваши потреби - без разлика дали се работи за игри или снимање - тогаш дефинитивно вреди да се размисли за семејниот драјвер VIA Envy24!

Целосни спецификации
Издавач VIA Technologies
Страница на издавачи http://www.via.com.tw/en/
Датум на издавање 2008-11-08
Датум на додавање 2006-04-19
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 5.00b (02/22/2006)
Барања за ОС Windows 95, Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 88267

Comments: