Popup Nuker

Popup Nuker 1

Windows / Traction Software / 12954 / Целосни спецификации
Опис

Popup Nuker: Крајното решение за досадни скокачки прозорци и реклами

Дали сте уморни од бомбардирање со досадни скокачки прозорци и реклами додека пребарувате на Интернет? Дали ви е фрустрирачки да ги затворате еден по еден, за да се појават повторно неколку моменти подоцна? Ако е така, тогаш Popup Nuker е решението што сте го барале.

Popup Nuker е безбедносен софтвер кој лесно ги уништува досадните скокачки прозорци и рекламира без да го натрупува фиоката за задачи. Интегриран е во вашиот прелистувач Microsoft Internet Explorer, така што автоматски се вклучува кога ќе го стартувате Internet Explorer. Со само притискање на едно копче, функциското копче F12 ќе додаде нови скокачки прозорци на списокот на нуклеарки преку Popup Nuker Configurator и F9 ќе ја вклучи и исклучи програмата. Ако не користите IE, тогаш можете да го користите и Popup Nuker Configurator како скокачки некер сам по себе за кој било прелистувач.

Со Popup Nuker, ќе можете да пребарувате на интернет без да бидете малтретирани од оние досадни скокачки прозорци и реклами на веб-страници кои не се релевантни или интересни за вас. Сега можете да уживате во непречено прелистување без да се грижите за затворање на повеќе скокачки прозорци на секои неколку секунди.

Технологија на паметен мотор

Една од најимпресивните карактеристики на Popup Nuker е технологијата за паметен мотор. Оваа технологија му овозможува на Popup Nuker да идентификува можни скокачки прозорци и реклами и да ги затвора дури и пред да се појават на вашиот екран. Ова значи дека не само што заштедува време, туку и заштедува користење на пропусниот опсег што резултира со побрзо време на вчитување на страницата.

Прилагодливи поставки

Popup Nuker доаѓа со приспособливи поставки кои им овозможуваат на корисниците да го прилагодат своето искуство според нивните преференции. Корисниците можат да изберат кои типови на скокачки прозорци сакаат да бидат блокирани или дозволени врз основа на специфични критериуми како големина или тип на содржина.

Лесен за употреба интерфејс

Интерфејсот на Popup Nuker е лесен за користење и е лесен за користење дури и за оние кои не се запознаени со технологијата. Програмата работи тивко во заднина додека ги блокира несаканите реклами и скокачките прозорци да го прекинат вашето искуство со прелистување.

Компатибилност

Popup nuke работи беспрекорно со Microsoft Internet Explorer, но доколку корисниците претпочитаат други прелистувачи како Firefox или Chrome, тие сепак можат да го користат овој софтвер како независна апликација преку неговата алатка за конфигуратор.

Зошто да изберете Popup Nuke?

Постојат многу причини зошто корисниците треба да изберат Popup nuke наместо други скапи скокачки убијци достапни на денешниот пазар:

1) Достапно е - За разлика од другите скапи убијци на скокачки прозорци достапни денес, PopUpNuke нуди прифатливо решение без да се загрози квалитетот.

2) Ефикасно е - Со својата технологија за паметни мотори, PopUpNuke ефикасно ги блокира сите несакани реклами и скокачки прозорци.

3) Лесен е за употреба - Неговиот кориснички интерфејс го прави лесен за секого без оглед на техничката експертиза.

4) Приспособливи поставки - Корисниците имаат целосна контрола врз тоа какви видови реклами/појавни прозорци се блокираат врз основа на специфични критериуми како што се големината или типот на содржина.

5) Компатибилност - Работи беспрекорно со Microsoft Internet Explorer, но ако корисниците претпочитаат други прелистувачи како Firefox или Chrome, тие сè уште можат да го користат овој софтвер како независна апликација преку неговата алатка за конфигуратор.

Заклучок:

Како заклучок, ако ви здодеа да ве прекинуваат досадни реклами додека прелистувате онлајн, тогаш не гледајте подалеку од PopUpNuke! Со својата технологија за паметни мотори во комбинација со приспособливи поставки го прават ефикасно, но достапно решение во споредба со поскапите алтернативи достапни денес! Испробајте го нашиот производ денес без ризик, знаејќи дека нудиме 24/7 корисничка поддршка доколку се појават какви било проблеми при процесот на инсталација/поставување!

Целосни спецификации
Издавач Traction Software
Страница на издавачи http://www.traction-software.co.uk
Датум на издавање 2008-11-08
Датум на додавање 2006-05-02
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за блокирање скокачки прозорци
Верзија 1
Барања за ОС Windows 95, Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/2003 Server
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 12954

Comments: