Project Reloaded / Android for Android

Project Reloaded / Android for Android 1.0

Android / Liquid Air Lab / 171 / Целосни спецификации
Опис

Project Reloaded е уникатен софтвер за MP3 и аудио што нуди искуство со меѓународна радио станица. Овој софтвер е дизајниран да им обезбеди на корисниците пристап до алтернативни, гранџ, британски поп, метал, кор, рок музика и многу повеќе. Апликацијата е достапна за уреди со Android и може да се преземе од Google Play Store.

Главната карактеристика на софтверот е „Amok Alex Show“, која работи секој понеделник. преку петок. од 14 до 17 часот GST ширум светот! Водител на ова шоу е единствениот радио џок што се одвива музички Amok ширум светот! Со Project Reloaded на вашиот телефон со Android, можете да се вклучите во ова шоу и да уживате во широк спектар на музички жанрови.

Покрај слушањето музика на Project Reloaded, корисниците можат да пристапат и до други функции, како што се директно одење на страницата на Twitter од апликацијата или контактирање со поддршката за корисници за помош. Корисниците исто така можат да испратат повратни информации за нивното искуство со користење на оваа апликација.

Project Reloaded е развиен од Spodtronic.com - водечки снабдувач на мобилни аудио решенија. Компанијата работи од 2007 година и има развиено неколку успешни апликации за мобилни уреди.

Една од клучните придобивки од користењето на Project Reloaded е неговата леснотија на користење. Интерфејсот е едноставен и интуитивен, што им олеснува на корисниците да се движат низ различни функции без никакви тешкотии. Дополнително, оваа апликација не бара посебни технички вештини или знаење - секој што има уред со Android може да ја преземе и веднаш да почне да слуша!

Друга придобивка од користењето на Project Reloaded е неговата компатибилност со различни типови на уреди со Android. Без разлика дали имате паметен телефон или таблет што работи на Android OS верзија 4.x или повисока - можете лесно да ја инсталирате оваа апликација без никакви проблеми.

Генерално, ако барате софтвер за MP3 и аудио што нуди единствено искуство со меѓународна радио станица - тогаш не гледајте подалеку од Project Reloaded! Со својот широк избор на музички жанрови и кориснички интерфејс - оваа апликација сигурно ќе стане вашиот извор за сите работи поврзани со алтернативна рок музика!

Целосни спецификации
Издавач Liquid Air Lab
Страница на издавачи http://www.spodtronic.com/
Датум на издавање 2009-12-08
Датум на додавање 2009-12-08
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 171

Comments:

Најпопуларни