Free VPN for Android

Free VPN for Android 2.8

Android / Automaton Robotics / 310329 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од ограничувањето на пристапот до одредени веб-локации и услуги на вашиот уред со Android? Дали сакате да ја заштитите вашата онлајн приватност и безбедност додека пребарувате на интернет? Не гледајте подалеку од Бесплатен VPN за Android, најдобриот неограничен бесплатен VPN клиент што е достапен.

Со бесплатен VPN, можете да се поврзете како зајак за да ги одблокирате страниците и да ја обезбедите вашата WiFi хотспот. И најдобриот дел? Не е потребна регистрација или најавување и не е потребна кредитна картичка. Едноставно допрете еднаш за да се поврзете со брза VPN со голема брзина.

Бесплатниот VPN нуди најстабилна врска со многу бесплатни облак прокси-сервери за да обезбеди подобра услуга. Можете да го прикриете вашиот онлајн идентитет и да пристапите до блокираните апликации и сајтови додека вашите мобилни активности ќе бидат анонимни, приватни и безбедни.

Оваа доверлива безбедносна платформа нуди врвни перформанси за брзина, стабилност и безбедност. Со бесплатен VPN, имате вистинска слобода на интернет - заобиколувајќи ги гео-ограничувањата и пристапувате до светската содржина од каде било со само еден допир.

Не само што бесплатниот VPN ви овозможува да ги заобиколите забранетите веб-локации, туку ги обезбедува и врските на вашиот уред кога е поврзан со јавни точки за Wi-Fi или други јавни локации. Работи исто како прокси, но уште посигурно!

Бесплатниот VPN е совршен за студенти на кои им е потребен бесплатен училишен прокси-сервер за Wi-Fi што може да ги заобиколи заштитните ѕидови на училиште или на работа. Деблокирајте веб-локации со леснотија користејќи ја оваа сигурна услуга која исто така може да одблокира видеа што не се достапни во вашата земја.

Заштитата на мрежниот сообраќај под WiFi hotspot никогаш не била полесна благодарение на шифрирањето на бесплатен VPN со помош на протоколи OpenVPN (UDP/TCP). Прелистувајте анонимно без да ве следи додека уживате во приватно прелистување на сите мобилни оператори на податоци, вклучително и LTE 3G.

Како заклучок, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне да ги заштитите вашите онлајн активности од љубопитните очи и истовремено да дозволите пристап до ограничена содржина, тогаш не гледајте подалеку од Бесплатен VPN за Android!

Целосни спецификации
Издавач Automaton Robotics
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Automaton+Robotics
Датум на издавање 2018-11-12
Датум на додавање 2018-11-15
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 2.8
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 4.0.3 and up
Цена Free
Преземања неделно 94
Вкупно преземања 310329

Comments:

Најпопуларни