Youtube Downloader for Android

Youtube Downloader for Android 2.0

Android / Delvetech Software / 751485 / Целосни спецификации
Опис

Youtube Downloader за телефони со Android е апликација која е дизајнирана за оние кои сакаат да гледаат видеа на YouTube и сакаат да ги задржат со нив засекогаш. Оваа апликација ви овозможува да преземете кое било видео на YouTube во кој било формат што го сакате според квалитетот и резолуцијата. Најдобриот дел од овој преземач е тоа што ви овозможува да преземате кое било споделено видео за само 2 чекори Само пребарајте го видеото и преземете го од листата со резултати.

Списокот на карактеристики што ги има оваа апликација е доста импресивен. Можете да преземате споделени видеа од луѓе ширум светот во различни резолуции и формати како што се 1080p (Full HD), 720p, 480p, 360p, 240p, 144p, mp4, flv, 3gp webm и директно MP3 (поддржано само од повеќејадрени уреди ). Ова значи дека без разлика на кој уред имате или во кој формат претпочитате да ги гледате вашите видеа, YouTube Downloader за телефони со Android ве опфати.

Една од најдобрите работи за оваа апликација е тоа што овозможува повеќекратно преземање видео истовремено. Ова значи дека ако има неколку видеа на YouTube што сакате да ги гледате подоцна или да ги задржите засекогаш, тогаш сè што треба да направите е да ги изберете сите одеднаш и да започнете да ги преземате истовремено.

Друга одлична карактеристика на Youtube Downloader за телефони со Android е неговата способност да го прегледа секое видео пред да го преземете. Можете да гледате кое било видео со директно проследување што ве спречува да преземате погрешни видеа. Освен тоа, ако вашата интернет конекција се прекине додека преземате одредена датотека, тогаш не грижете се бидејќи оваа апликација им овозможува на корисниците да ги паузираат преземањата помеѓу нив и да ги продолжат подоцна без да губат никакви податоци.

Управувањето со сите ваши преземања на видео и аудио од еден екран со преземања што е лесен за управување никогаш не било полесно отколку со YouTube Downloader за телефони со Android. Наједноставниот, но футуристички кориснички интерфејс ја прави оваа апликација исклучително лесна за употреба, дури и ако некој што не е технолошки такт може да ја користи без да се соочи со никакви тешкотии.

Како заклучок, Youtube Downloader за телефони со Android е одлична апликација дизајнирана специјално за оние кои сакаат да гледаат видеа на YouTube, но сакаат поголема контрола врз нивното доживување при гледањето со тоа што ќе можат да ја зачуваат својата омилена содржина офлајн за да можат да уживаат во неа во секое време и каде било без да се грижат за интернет конекција проблеми или ограничувања за користење податоци. Со своите импресивни карактеристики, како што се способноста за повеќекратни истовремени преземања, заедно со поддршката за различни резолуции/формати, го прават овој преземач навистина една одлична апликација!

Целосни спецификации
Издавач Delvetech Software
Страница на издавачи http://www.delvetech.co.in/
Датум на издавање 2015-02-04
Датум на додавање 2015-02-08
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 2.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 751485

Comments:

Најпопуларни