TubeMate YouTube Downloader Beta for Android

TubeMate YouTube Downloader Beta for Android 2.2.8.662

Android / Devian Studio / 1038310 / Целосни спецификации
Опис

TubeMate YouTube Downloader Beta за Android е моќна апликација која ви овозможува да преземате видеа од YouTube директно на вашиот мобилен телефон. Со оваа апликација, можете да ги имате вашите омилени видеа на SD-картичката на вашиот уред и да ги гледате кога сакате, дури и кога сте офлајн.

Овој софтвер за MP3 и аудио е дизајниран специјално за уреди со Android и нуди интерфејс лесен за корисникот што го прави лесен за користење. За да започнете, едноставно побарајте кое било видео во лентата за пребарување на апликацијата и притиснете ја зелената стрелка која се наоѓа на долниот дел од екранот. Во тој момент, можете да го изберете квалитетот на видеото што сакате да го преземете.

Една од најдобрите работи за TubeMate YouTube Downloader Beta за Android е неговата способност да понуди многу различни опции за резолуција прилагодени на различни уреди со Android компатибилни со апликацијата. Ова значи дека без разлика каков тип на уред имате, без разлика дали се работи за паметен телефон или таблет, оваа апликација ќе работи беспрекорно со неа.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата брзина. TubeMate YouTube Downloader Beta за Android е оптимизиран за брзо преземање, така што корисниците можат брзо да ги преземат омилените видеа на своите уреди без да чекаат премногу долго.

Покрај тоа што може да преземаат видеа од YouTube директно на вашиот мобилен телефон, TubeMate исто така им овозможува на корисниците да ги претворат овие видеа во MP3-датотеки. Ова значи дека ако има песна или аудио клип во видеото што ви се допаѓа, но не мора да ви треба целото видео, тогаш оваа функција ќе ви се најде.

Генерално, TubeMate YouTube Downloader Beta за Android е одличен избор ако барате лесна за употреба апликација која ви овозможува да ги преземате и зачувате вашите омилени видеа на YouTube директно на вашиот мобилен уред. Со своите брзи брзини и широк опсег на опции за резолуција достапни на различни типови уреди што работат на верзии на Android OS 4.x или повисоки (вклучувајќи таблети), нема причина да не го пробате денес!

Целосни спецификации
Издавач Devian Studio
Страница на издавачи http://tubemate.net
Датум на издавање 2016-04-21
Датум на додавање 2016-05-04
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Rippers & Софтвер за конвертирање
Верзија 2.2.8.662
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2491
Вкупно преземања 1038310

Comments:

Најпопуларни