Fortnite for Android

Fortnite for Android Season 6

Опис

Fortnite Battle Royale е популарна игра која го зафати светот на игрите. Тоа е бесплатен PvP режим за играње со 100 играчи во Fortnite, каде играчите се натпреваруваат да бидат последни што ќе застанат на огромна мапа. Играта се одликува со интензивна PvP борба, вештини за градење и уништени средини што ја прават возбудливо искуство за гејмерите од сите возрасти.

Fortnite Battle Royale е достапен на компјутер, Mac, PlayStation 4, Xbox One, iOS и наскоро доаѓа на Android. Играта бара интернет конекција за да се игра и нуди вкрстена платформа помеѓу различни уреди.

Играта на Fortnite Battle Royale вклучува играчи кои скокаат од летечки автобус на остров каде што мора да соберат ресурси и оружје за да преживеат против другите играчи. Како што играта напредува, областа за играње се намалува, принудувајќи ги играчите да бидат поблиску еден до друг додека не остане само еден играч или тим.

Една од уникатните карактеристики на Fortnite Battle Royale е неговата градежна механика која им овозможува на играчите да градат структури како што се ѕидови и рампи користејќи собрани ресурси. Оваа функција додава уште еден слој на стратегија во играта бидејќи овозможува креативни начини да се надминат противниците или да се создаде покритие кога е под оган.

Fortnite Battle Royale нуди и неделни ажурирања кои додаваат нова содржина како оружје, предмети или скинови за ликови познати како аватари. Овие ажурирања ја одржуваат играта свежа и возбудлива, а истовремено обезбедуваат нови предизвици за искусните играчи.

Мобилната верзија на Fortnite Battle Royale го нуди истото искуство со игра на други платформи со вклучени неделни ажурирања. Играчите можат да се здружат со пријателите ширум светот или лично со користење на локални опции за мултиплеер што го олеснуваат секој да се придружи во забавата.

Овозможено од технологијата Unreal Engine 4 која обезбедува неверојатна графика и непречени перформанси на сите платформи, вклучително и мобилни уреди, овозможувајќи искуство со играње со квалитет на конзолата каде и да одите!

Како заклучок, Fortnite Battle Royale е одличен избор за гејмерите кои бараат брза игра со акција комбинирана со стратешки елементи како градежна механика кои додаваат длабочина без да ја жртвуваат пристапноста што го прави совршен без разлика дали играте сами или со пријателите!

Целосни спецификации
Издавач Epic Games
Страница на издавачи http://www.epicgames.com/
Датум на издавање 2018-10-11
Датум на додавање 2018-10-14
Категорија Игри
Под категорија Акциони игри
Верзија Season 6
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 88
Вкупно преземања 399569

Comments:

Најпопуларни