Hotspot Shield Free VPN Proxy & Wi-Fi Security for Android

Hotspot Shield Free VPN Proxy & Wi-Fi Security for Android 6.8.0

Опис

Hotspot Shield Free VPN Proxy & Wi-Fi Security за Android е моќен комунален софтвер кој ви овозможува да го прикриете вашиот онлајн идентитет и да пристапите до блокираните апликации и сајтови додека ги одржувате вашите мобилни активности анонимни, приватни и безбедни. Со над 400 милиони инсталации ширум светот, Hotspot Shield VPN Proxy е најдоверливата платформа за безбедност, приватност и пристап со врвни перформанси за брзина, стабилност и безбедност.

Деблокирајте ги гео-ограничените содржини

Со Hotspot Shield VPN Proxy, можете да го шифрирате целиот ваш сообраќај и да добиете пристап до глобалните медиуми, видео пораки или социјалните апликации и мрежи. Ова значи дека можете да ги заобиколите гео-ограничувањата наметнати од владите или давателите на интернет услуги (ISP) во одредени земји. Можете исто така да уживате во неограничен пристап до популарните услуги за стриминг како Netflix или Hulu од каде било во светот.

Обезбедете ги сите онлајн активности

Hotspot Shield VPN Proxy ја крие вашата IP адреса, идентитет и локација од тракерите за да можете да уживате во максимална приватност и безбедност додека прелистувате на интернет. Оваа функција е особено корисна кога користите јавни точки за Wi-Fi, бидејќи ги спречува хакерите да ги пресретнат вашите податоци или да украдат чувствителни информации како лозинки или детали за кредитна картичка.

Бесплатна или неограничена употреба

Можете да го користите Hotspot Shield VPN Proxy бесплатно засекогаш со основни функции како што се деблокирање на ограничена содржина или обезбедување на вашите онлајн активности. Алтернативно, може да се надградите на Elite за неограничени функции, како што се искуството за прелистување без реклами на сите уреди, вклучително и паметни телефони, таблети, лаптопи компјутери итн., неограничено користење на пропусен опсег на 20 виртуелни локации низ светот, вклучително и САД ОК JP IN AU CA CN TR UA итн., малициозен софтвер заштита од потенцијални закани и на ниво на уред, на ниво на апликација, резиме приказ на резултати, лесно читлив формат, едноставно копче на допир, отстранување на која било откриена поддршка за корисници на малициозен софтвер преку е-пошта гаранција за задоволство на која им веруваат милиони прикажани на Forbes CNET CNN New York Times итн.

Неспоредливи перформанси на VPN

Комерцијалните сервери на Hotspot Shield обезбедуваат најбрза брзина на VPN, најстабилни врски без проблеми со баферот, дури и кога стримувате HD видеа преку онлајн игри, преземајќи големи датотеки истовремено поврзани повеќе уреди одеднаш без никакво време на доцнење.

Најголемата VPN покриеност

Напојувано од AnchorFree Hotspot Shield нуди покриеност од 20 земји, вклучително и САД ОК JP IN AU CA CN TR UA итн. Тоа значи дека без разлика каде сте во светот, секогаш ќе има сервер во близина што обезбедува брзи сигурни брзини на поврзување без какви било прекини .

Не се чуваат дневници

Hotspot Shield не следи чување на дневници на своите корисници нивните активности, што значи дека вашата безбедносна приватност е загарантирана во секое време. Не треба да се грижите дали некој ќе следи кои веб-локации ги посетиле колку податоци преземени се поставени, кој со кого контактирал преку апликациите за пораки, социјалните мрежи итн.

Најдобра поддршка за корисници

Ако некогаш имате прашања предлози, едноставно испратете е-пошта [email protected] загарантирано задоволство! Нашите тимски експерти достапни деноноќно помагаат да се решат проблемите брзо и ефикасно, за никогаш да не се чувствувате сами кога го користите нашиот производ.

Нова функција: Заштита од малициозен софтвер

Hotspot Shield сега вклучува заштита од малициозен софтвер што помага во бришење на малициозен софтвер добро скенирање на уредот и апликации потенцијални закани прикажување резултати лесно читливо резиме отстранете го откриен малициозен софтвер едноставно копче на допир

Како работи Hotspot Shield

Hotspot Shield обезбедува сигурна доверлива врска преку шифриран канал помеѓу целната веб-локација на уредот користејќи технологија за виртуелна приватна мрежа (VPN) ја крие вистинската IP адреса анонимизирана, така што онлајн активностите не можат да се следат секој што може да добие ограничени веб-локации дури и зад заштитните ѕидови, без разлика дали се бараат дополнителни услуги за верзија

Бесплатна верзија

Овозможува одблокирање на пристапот до сите омилени ограничени реклами на содржини во САД

Елитна верзија

Нуди навистина неограничени виртуелни локации без прекини.

Следете не на...

Google+: https://plus.google.com/+HotSpotShield Фејсбук: https://www.facebook.com/hotSpotShield Твитер: https://twitter.com/hotSpotShield | @hotSpotShield Поддршка: https://support.hotSpotShield.com/ веб-локација: https://www.hotSpotShield.com/ Дознајте за технологијата: https://goo.gl/tgL10z Авторски права (c) 2016 AnchorFree Inc Сите права се задржани

Преглед

Hotspot Shield VPN за Android ја обезбедува вашата Wi-Fi врска со HTTPS шифрирање, ви овозможува пристап до веб-локациите кои во вашиот регион може да бидат блокирани од заштитен ѕид и ви овозможува приватно да пребарувате на Интернет. Тоа е најпопуларната апликација од ваков вид и со добра причина -- работи како што е предвидено и работи ненаметливо во позадина, барајќи минимална конфигурација.

Добрите

Ефикасно: Hotspot Shield VPN за шифрирање на Android, приватното прелистување и виртуелната локација ефикасно функционираат со само еден допир, што ви носи мир на умот кога се поврзувате на Интернет користејќи јавни Wi-Fi мрежи, кои по својата природа се небезбедни.

Корисно: Ви дава пристап до ограничени веб-локации како Facebook или YouTube, до кои можеби нема да можете да пристапите од работа или одредени земји.

Функција Net Stats: со тоа што ви покажува во реално време колку податоци поставуваат и преземаат другите апликации, може да ви помогне да ги намалите трошоците за вашиот план за податоци.

Конс

Видео реклами на цел екран: бесплатната верзија постојано ќе ве вознемирува со видео реклами на цел екран, гласовни.

Крајна линија

Со својата ефикасност и директност, Hotspot Shield VPN за Android се покажува како суштинска безбедносна апликација која дефинитивно треба да ја испробате, особено ако патувате многу и често се поврзувате на јавни Wi-Fi мрежи. Иако бесплатната верзија работи добро, можеби ќе сакате да ја надградите верзијата Elite за да се ослободите од рекламите, да можете да ја промените вашата виртуелна локација и да добиете поддршка за мултиплатформи, за да можете да ја користите апликацијата со други уреди и компјутери.

Целосни спецификации
Издавач AnchorFree
Страница на издавачи http://anchorfree.com
Датум на издавање 2019-02-13
Датум на додавање 2019-02-13
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 6.8.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 691024

Comments:

Најпопуларни