Android Minesweeper Skin - Large Green for Android

Android Minesweeper Skin - Large Green for Android 1.0.1

Опис

Ако сте љубител на класичната игра Minesweeper, тогаш ќе ви се допадне Android Minesweeper Skin - Large Green. Оваа кожа е дизајнирана да го подобри вашето искуство со играње со обезбедување свеж и возбудлив изглед на играта.

Android Minesweeper Skin - Large Green е софтвер за подобрување на работната површина што може да се инсталира на вашиот уред со Android. Специјално е дизајнирана за играта Minesweeper, која е една од најпопуларните игри во историјата. Кожата дава ажуриран изглед на играта, што ја прави визуелно попривлечна и привлечна.

Една од најдобрите работи за оваа кожа е нејзината големина. Големиот зелен дизајн го олеснува гледањето на сите плочки на вашиот екран, така што нема да пропуштите важни индиции или совети додека играте. Самата оваа функција може значително да ја подобри вашата игра и да ги зголеми вашите шанси за победа.

Друга одлична работа за оваа кожа е нејзината компатибилност со различни верзии на уреди со Android. Без разлика дали имате постар или понов модел, оваа кожа ќе работи беспрекорно со вашиот уред без никакви проблеми.

Инсталирањето на оваа кожа на вашиот уред е исто така многу лесно и едноставно. Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за да го направите тоа - едноставно преземете ја и инсталирајте ја како и секоја друга апликација од Google Play Store.

Откако ќе се инсталира, веднаш ќе забележите колку поубав и попривлечен Minesweeper станува со оваа нова кожа. Големиот зелен дизајн додава свеж допир на старата класика што ќе го направи играњето уште попријатно од порано.

Генерално, ако барате начин да го подобрите вашето искуство со игри со Minesweeper на уредите со Android, тогаш не гледајте подалеку од Android Minesweeper Skin - Large Green! Со својот кориснички интерфејс и компатибилност со различни уреди, сигурно ќе стане еден од вашите омилени подобрувања на работната површина за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач ArtfulBits
Страница на издавачи http://www.artfulbits.com
Датум на издавање 2009-12-20
Датум на додавање 2009-12-21
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Гаџети и додатоци
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 24

Comments:

Најпопуларни