Nesoid for Android

Nesoid for Android

Опис

Nesoid за Android е моќен емулатор кој ви овозможува да играте класични игри на Nintendo Entertainment System (NES) на вашиот телефон со Android. Со своите напредни функции и интуитивен интерфејс, Nesoid за Android е совршен избор за гејмерите кои сакаат повторно да ги доживеат славните денови на класичното играње.

Една од клучните карактеристики на Nesoid за Android е неговата способност да работи со полна брзина (60 fps) во режим на цел екран со вклучен звук. Ова значи дека можете да уживате во вашите омилени NES игри без никакво задоцнување или забавување и да ги доживеете исто како што требаше да се играат.

Дополнително, Nesoid за Android е дизајниран да биде високо компатибилен со широк опсег на NES игри. Всушност, нема проблем да работи 95% од сите NES игри, така што можете да бидете сигурни дека вашите омилени наслови ќе работат совршено со овој емулатор.

Друга одлична карактеристика на Nesoid за Android е неговата поддршка за вчитување и зачувување на состојбата на играта. Ова значи дека можете да го зачувате вашиот напредок во кој било момент од играта и да продолжите таму каде што сте застанале подоцна. Без разлика дали играте низ долго RPG или се обидувате да победите тешка битка со шефови, оваа функција го олеснува следењето на вашиот напредок и останувањето вклучено во играта.

Севкупно, ако барате емулатор што може да го врати во живот класичното NES игри на вашиот телефон со Android, тогаш Nesoid за Android дефинитивно вреди да се провери. Со своите напредни функции и високата стапка на компатибилност, сигурно ќе обезбеди часови забава и забава за гејмерите од сите возрасти.

Целосни спецификации
Издавач Yong Zhang
Страница на издавачи
Датум на издавање 2010-01-11
Датум на додавање 2010-01-11
Категорија Игри
Под категорија Игри комунални услуги и уредници
Верзија
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Paid
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4054

Comments:

Најпопуларни