Google Voice Call Free for Android

Google Voice Call Free for Android 1.0.13

Android / Fishsticks From Guam / 3725 / Целосни спецификации
Опис

Google Voice Call Free за Android е моќна алатка за комуникација која ви овозможува да остварувате бесплатни повици и да испраќате текстуални пораки користејќи го вашиот број на Google Voice. Со оваа апликација, можете лесно да управувате со вашите повици и пораки од едно место, со што ќе ви биде полесно да останете поврзани со пријателите, семејството и колегите.

Една од истакнатите карактеристики на Google Voice Call Free за Android се неговите опционални филтри кои ви дозволуваат да контролирате кој број се повикува преку GV или вообичаен повик. Ова значи дека можете да изберете кои броеви ќе се пренасочуваат преку Google Voice, а кои не. Оваа функција ви дава поголема контрола врз вашите повици и помага да се осигурате дека нема случајно да ги искористите минутите во мобилниот телефон.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината поддршка за бесплатни VOIP повици со помош на Gizmo или SipDroid. Со овие услуги, можете да остварувате висококвалитетни гласовни повици преку интернет без да користите мобилна минута. Ова го прави одлична опција за луѓе кои сакаат да заштедат пари на нивните телефонски сметки или кои често патуваат на меѓународно ниво.

Ако имате план за MyFavs или други пријатели и семејство со неограничени минути, тогаш Google Voice Call Free за Android е уште подобра опција. Можете да го користите за да остварувате неограничени бесплатни повици без да се грижите дека ќе останете без минути или ќе направите дополнителни трошоци.

Апликацијата исто така има беспрекорна интеграција со гласовниот повратен повик на Google, поддршката за Gizmo и Sipgate за VOIP повици. Можете да изберете дали секогаш да ги користите овие услуги кога упатувате повик или дали да прашувате секој пат. Ова ви дава уште поголема флексибилност во начинот на кој ја користите апликацијата.

Севкупно, ако барате моќна алатка за комуникација која нуди напредни функции како опционални филтри и поддршка за повици VOIP, а сепак е лесна за употреба и интуитивна, тогаш не гледајте подалеку од Google Voice Call Free за Android!

Целосни спецификации
Издавач Fishsticks From Guam
Страница на издавачи http://advancedgv.totalh.com/
Датум на издавање 2010-05-17
Датум на додавање 2010-05-17
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 1.0.13
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3725

Comments:

Најпопуларни