AM Skin: Alpine for Android

AM Skin: Alpine for Android 1.3

Android / Smart Android Apps / 99 / Целосни спецификации
Опис

AM Skin: Alpine за Android е задолжителна апликација за корисниците на AudioManager Pro кои сакаат да го персонализираат својот уред со алпска тема. Оваа кожа е дизајнирана да го подобри изгледот и чувството на аудио менаџерот на вашиот уред, давајќи му свеж и модерен изглед.

Со AM Skin: Alpine, можете да го приспособите вашиот AudioManager Pro со неверојатна графика која содржи планини покриени со снег, борови дрвја и други елементи што ја поттикнуваат убавината на Алпите. Кожата вклучува и приспособени икони кои совршено се совпаѓаат со темата.

Една од најдобрите работи за AM Skin: Alpine е колку е лесно да се користи. Откако ќе го инсталирате AudioManager Pro на вашиот уред со Android, едноставно преземете ја оваа кожа од нашата веб-локација или продавницата на Google Play и применете ја за неколку секунди. Не ви треба никакво техничко знаење или искуство за да започнете.

Покрај својата естетска привлечност, AM Skin: Alpine нуди и практични придобивки за корисниците. На пример, обезбедува брз пристап до важни аудио поставки како што се контрола на јачината на звукот и прилагодувања на еквилајзерот. Ова го олеснува дотерувањето на вашето аудио искуство додека сте во движење, полесно од кога било досега.

Друга одлична карактеристика на AM Skin: Alpine е неговата компатибилност со широк опсег на уреди кои користат различни верзии на Android OS. Без разлика дали имате постар телефон или таблет или еден од најновите модели на пазарот денес, оваа кожа ќе работи беспрекорно со вашиот уред.

Генерално, ако барате начин да го персонализирате вашиот AudioManager Pro додека истовремено ја подобрувате неговата функционалност, тогаш AM Skin: Alpine за Android дефинитивно вреди да се провери! Со својата прекрасна графика и кориснички интерфејс, оваа кожа ќе го направи користењето на вашиот уред попријатно од кога било досега.

Целосни спецификации
Издавач Smart Android Apps
Страница на издавачи http://www.smartandroidapps.com/
Датум на издавање 2010-05-26
Датум на додавање 2010-05-26
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Кожи
Верзија 1.3
Барања за ОС Android
Барања Android 1.5
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 99

Comments:

Најпопуларни