AM Skin: Android for Android

AM Skin: Android for Android 1.3

Android / Smart Android Apps / 120 / Целосни спецификации
Опис

AM Skin: Android за Android – Персонализирајте го вашиот AudioManager Pro со тема на Android

Ако сакате да додадете допир на персонализација на вашиот AudioManager Pro, тогаш AM Skin: Android е совршено решение. Оваа кожа е дизајнирана специјално за корисниците на AudioManager Pro и ви овозможува да го приспособите вашиот аудио менаџер со тема на Android.

Со AM Skin: Android, можете да му дадете на вашиот аудио менаџер нов нов изглед кој е и стилски и функционален. Кожата има елегантен дизајн кој е лесен за очите и обезбедува брз пристап до сите ваши аудио поставки.

Без разлика дали сакате да ја промените шемата на бои или да додадете нови икони, AM Skin: Android има сè што ви треба за да го направите вашиот аудио менаџер навистина уникатен. Па зошто да се задоволите со здодевна стандардна тема кога можете да имате нешто што ја одразува вашата личност?

Клучни карактеристики:

- Приспособлива шема на бои

- Уникатен сет на икони

- Лесен за користење интерфејс

- Дизајниран специјално за корисниците на AudioManager Pro

Приспособлива шема на бои

Една од најдобрите работи за AM Skin: Android е неговата приспособлива шема на бои. Со оваа функција, можете да изберете од широк спектар на бои и да креирате тема што одговара на вашиот личен стил.

Без разлика дали претпочитате светли и смели бои или нешто поприкосновено, AM Skin: Android има сè што ви треба за да создадете совршен изглед. И бидејќи е толку лесен за користење, дури и почетниците можат веднаш да започнат.

Уникатен сет на икони

Друга одлична карактеристика на AM Skin: Android е неговиот уникатен сет на икони. Оваа кожа доаѓа со сопствен сет на икони кои се специјално дизајнирани за употреба со AudioManager Pro.

Овие икони не се само стилски, туку и функционални, обезбедувајќи брз пристап до сите ваши аудио поставки. И бидејќи се толку добро дизајнирани, тие го олеснуваат наоѓањето на она што го барате без да барате низ менија или подменија.

Лесен за употреба интерфејс

AM Skin: Андроид е дизајниран имајќи ја предвид леснотијата на користење. Интерфејсот е едноставен и интуитивен, што го олеснува секој – без оглед на нивната техничка експертиза – да го приспособи својот аудио менаџер брзо и лесно.

И бидејќи е многу лесен за користење, нема потреба да поминувате часови за читање прирачници или гледање упатства само за да започнете.

Дизајниран специјално за корисниците на AudioManager Pro

Конечно, едно нешто што го издвојува AM Skin:Android од другите скинови на пазарот е неговиот фокус на компатибилноста со AudioManager Pro. Оваа кожа е дизајнирана специјално за употреба со оваа популарна апликација - што значи дека работи беспрекорно заедно со сите други функции што ги нуди оваа апликација!

Значи, ако веќе го користите AudioManager Pro како ваша апликација за управување со сите аспекти поврзани со звукот на уредите со Android - тогаш додавањето на оваа кожа ќе биде како шлаг на тортата!

Заклучок:

Генерално, ако сакате да го персонализирате искуството додека користите Audio Manager pro, тогаш дефинитивно треба да се земе предвид „AM SKin: Android“. Нуди приспособливи шеми на бои, уникатни множества на икони, интерфејс лесен за користење заедно со гаранција за компатибилност. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Smart Android Apps
Страница на издавачи http://www.smartandroidapps.com/
Датум на издавање 2010-05-26
Датум на додавање 2010-05-26
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Кожи
Верзија 1.3
Барања за ОС Android
Барања Android 1.5
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 120

Comments:

Најпопуларни