AM Skin: Paradise for Android

AM Skin: Paradise for Android 1.0

Android / Smart Android Apps / 78 / Целосни спецификации
Опис

AM Skin: Paradise for Android е задолжителна апликација за корисниците на AudioManager Pro кои сакаат да го персонализираат својот уред со неверојатна и извонредна тема. Оваа кожа нуди неверојатно визуелно искуство кое ќе ве пренесе во тропски рај секогаш кога ќе го користите телефонот.

AM Skin: Paradise е дизајниран специјално за категоријата Заштитници на екран и тапети и им овозможува на корисниците лесен начин да ги приспособат поставките за аудио на нивниот уред. Со оваа апликација, можете да го промените изгледот на вашиот AudioManager Pro интерфејс со додавање прекрасни позадини, икони и други елементи на дизајнот што одговараат на тропската тема.

Една од најзначајните предности на користењето на AM Skin: Рајот е неговата леснотија на користење. Апликацијата доаѓа со кориснички интерфејс што го олеснува навигацијата низ различни опции за прилагодување. Можете да изберете од различни позадини, икони, фонтови и други дизајнерски елементи за да создадете уникатен изглед на вашиот уред.

Друга одлична карактеристика на AM Skin: Paradise е неговата компатибилност со различни уреди со Android. Без разлика дали имате паметен телефон или таблет што работи на Android 4.0 или повисоки верзии, оваа кожа ќе работи беспрекорно на вашиот уред без никакви проблеми.

Во однос на перформансите, не разочарува ниту AM Skin: Paradise. Оптимизиран е да работи непречено на сите компатибилни уреди без да предизвика никакво задоцнување или забавување на перформансите. Ова значи дека можете да уживате во користењето на вашиот телефон додека сеуште уживате во неверојатните визуелни слики обезбедени од оваа кожа.

Генерално, ако барате одличен начин да го персонализирате вашиот AudioManager Pro интерфејс со прекрасни тропски теми и дизајни, тогаш AM Skin: Paradise дефинитивно вреди да се провери! Со своите функции за лесно користење и компатибилност на повеќе уреди што работат на Android 4.0 или повисоки верзии - сигурно е една апликација што нема да ве разочара!

Целосни спецификации
Издавач Smart Android Apps
Страница на издавачи http://www.smartandroidapps.com/
Датум на издавање 2010-07-13
Датум на додавање 2010-07-13
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Кожи
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android 1.5
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 78

Comments:

Најпопуларни