Advanced Launcher Lite for Android

Advanced Launcher Lite for Android 1.5

Android / DownloadAndroid / 271 / Целосни спецификации
Опис

Advanced Launcher Lite за Android е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува лесно и стилски да креирате кратенки до која било апликација или функција. Оваа неопходна апликација е дизајнирана да го направи вашиот уред со Android исклучително практичен и лесен за користење, обезбедувајќи ви брз и лесен пристап до вашите омилени апликации од каде било.

Со Advanced Launcher, можете да креирате кратенки до различни функции како што се веб-локации, контакти (е-пошта, SMS, телефонски повик), видеа, слики, аудио датотеки, камера, видео камера, прелистувач и други функции како што се Калкулатор, Календар, Gmail, GTalk и Android Market. Ова значи дека можете лесно да ги стартувате вашите омилени апликации или да извршувате одредени задачи без да морате да се движите низ папки или менија.

Една од клучните карактеристики на Advanced Launcher е неговата поддршка за виџети на почетниот екран. Додатокот може да се прикаже на врвот на кој било екран, така што нема повеќе да се повлекува програма или да се движите низ папки за да пронајдете икони. Можете едноставно да допрете на виџетот и веднаш да пристапите до сите ваши омилени апликации или функции.

Друга одлична карактеристика на Advanced Launcher е неговата способност да создава неограничени кратенки. Можете да креирате кратенки за која било апликација како камера, видео камера, прелистувач, калкулатор, календар, Gmail, GTalk, Android Market. Можете исто така да креирате кратенки за контакти за брзо бирање преку СМС, е-пошта итн., прелистување веб-локации со брзо прелистување со еден клик и пристап до локални датотеки, вклучувајќи видеа, слики, аудио датотеки итн.

Напредниот Launcher Lite за Android обезбедува интуитивен интерфејс што им олеснува на корисниците од сите нивоа на искуство ефективно да го користат овој софтвер. Без разлика дали сте почетник или напреден корисник, овој софтвер ќе ви биде многу корисен за ефикасно управување со вашиот уред со Android.

Како заклучок, Advanced Launcher Lite за Android е суштинска алатка што секој сопственик на андроид треба да ја инсталира на својот уред. Неговата способност   брзо да стартува апликации од каде било користејќи приспособливи копчиња за кратенки, го прави да се издвојува меѓу другите апликации за продуктивност достапни на пазарот денес. Па зошто да чекаме? Преземете го Advanced launcher lite сега!

Целосни спецификации
Издавач DownloadAndroid
Страница на издавачи http://www.downloadandroid.info/
Датум на издавање 2010-07-16
Датум на додавање 2010-08-10
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 1.5
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 271

Comments:

Најпопуларни