Meebo for Android

Meebo for Android 2.2

Опис

Meebo за Android е моќен и разновиден клиент за инстант пораки со повеќе протоколи кој им овозможува на корисниците да останат поврзани со своите пријатели и семејството преку повеќе IM мрежи. Со поддршка за мрежите AIM, Yahoo, MSN, Google Talk, ICQ и Jabber IM, Meebo за Android нуди сеопфатно решение за сите ваши потреби за комуникација.

Без разлика дали сакате да разговарате со пријателите на различни платформи или едноставно сакате да одржувате контакт со колегите и деловните партнери низ различни мрежи, Meebo за Android ве покрива. Апликацијата е дизајнирана да биде лесна за употреба и интуитивна, што ја прави достапна дури и за оние кои се нови во инстант пораки.

Една од клучните карактеристики на Meebo за Android е неговата способност да работи во заднина додека прикажува нови известувања во системската лента. Ова значи дека можете да продолжите да го користите телефонот или таблетот без да се грижите дали ќе пропуштите важни пораки или ажурирања од вашите контакти.

Друга голема предност на користењето на Meebo за Android е тоа што целосно ги елиминира трошоците за СМС. Наместо да плаќате дополнителни такси секој пат кога испраќате текстуална порака преку мрежата на вашиот оператор, наместо тоа, можете да ја користите бесплатната услуга за пораки на Meebo. Ова не само што ви заштедува пари, туку и гарантира дека сите ваши разговори се безбедни и приватни.

Покрај неговите основни способности за пораки, Meebo за Android нуди и неколку други корисни функции како што се поддршка за групен разговор, опции за споделување датотеки, библиотека со емотикони и налепници, како и приспособливи теми кои им овозможуваат на корисниците да го персонализираат своето искуство според нивните преференции.

Севкупно, Meebo за Android е одличен избор ако барате сигурен клиент за инстант-месинџер кој поддржува повеќе протоколи додека нуди напредни функции како известувања во заднина и бесплатни услуги за пораки. Без разлика дали разговарате со пријателите или одржувате деловни состаноци во движење, Meebo има сè што е потребно за да ја олесни комуникацијата од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Meebo
Страница на издавачи http://wwwm.meebo.com/
Датум на издавање 2010-09-20
Датум на додавање 2010-09-20
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за е-пошта
Верзија 2.2
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 903

Comments:

Најпопуларни