AnDrawing for Android

AnDrawing for Android 3.1

Опис

AnDrawing за Android е моќна и разновидна програма за сликање која ви овозможува лесно да го истражувате вашиот внатрешен уметник. Без разлика дали сте професионален уметник или штотуку почнувате, овој софтвер има се што ви треба за да создадете прекрасни уметнички дела на вашиот уред со Android.

Со повеќе режими и одлични карактеристики, AnDrawing за Android е совршена алатка за секој што сака да ја ослободи својата креативност и да се изрази преку уметност. Без разлика дали претпочитате скицирање, сликање или цртање, овој софтвер има по нешто за секого.

Една од истакнатите карактеристики на AnDrawing за Android е неговиот интуитивен интерфејс. Софтверот е дизајниран да биде лесен за користење, дури и ако немате претходно искуство со алатки за дигитална уметност. Интерфејсот е чист и едноставен, со сите алатки и опции што ви се потребни веднаш на дофат на раката.

Друга одлична карактеристика на AnDrawing за Android е неговата широка палета на четки и други алатки за цртање. Можете да изберете од различни типови четки, вклучувајќи моливи, пенкала, маркери, воздушни четки и многу повеќе. Има и многу опции за приспособување на располагање за да можете фино да ја прилагодите секоја четка за да одговара на вашите потреби.

Покрај традиционалните алатки за цртање како четки и моливи, AnDrawing за Android вклучува и некои уникатни карактеристики што го издвојуваат од другите програми за сликање на пазарот. На пример:

- Слоеви: Со поддршката за слоеви во AnDrawing за Android им овозможува на корисниците да создаваат сложени уметнички дела со натрупување различни елементи еден врз друг.

- Пополнување на градиент: оваа функција го олеснува додавањето мазни транзиции на бои или ефекти на засенчување.

- Режим на симетрија: Овој режим им овозможува на корисниците лесно да цртаат симетрични форми без да имаат посебни вештини.

- Алатка за текст: Додајте текст каде било во вашето уметничко дело користејќи различни фонтови достапни во апликацијата

Ова се само неколку примери - има уште многу интересни функции кои чекаат во AnDrawing за Android!

Се разбира, без разлика колку добро изгледа една апликација, но ако не е прифатлива за корисникот, тогаш е бескорисна, но не грижете се бидејќи и ние го покриваме тоа! Се уверивме дека нашата апликација е дизајнирана имајќи ја на ум леснотијата на користење, така што дури и на почетниците ќе им биде лесна за употреба.

Севкупно, веруваме дека AnDrawing за Android нуди одлична комбинација на моќ и леснотија на користење што го прави еден од најдобрите избори таму кога гледате домашни софтверски апликации!

Целосни спецификации
Издавач PlayGameSite
Страница на издавачи http://www.playgamesite.com/
Датум на издавање 2010-10-22
Датум на додавање 2010-10-22
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Хоби софтвер
Верзија 3.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 85

Comments:

Најпопуларни