Rodney Dangerfield Jokes for Android

Rodney Dangerfield Jokes for Android

Опис

Rodney Dangerfield Jokes за Android е задолжителен софтвер за забава за секој што сака да се смее. Оваа апликација ги содржи најсмешните, најурнебесните шеги од нашата сакана стрип и хумор легенда Родни Денџерфилд, неверојатно талентиран американски комичар и актер.

Со оваа апликација, можете да имате пристап до стотици најдобри шеги на Родни Денџерфилд на вашите прсти. Без разлика дали барате брзо смеење или ви треба нешто што ќе ви го разубави денот, оваа апликација ве покрива.

Една од најдобрите работи за Rodney Dangerfield Jokes за Android е нејзиниот кориснички интерфејс. Апликацијата е лесна за навигација и ви овозможува брзо да ја пронајдете шегата што одговара на вашето расположение. Можете исто така да пребарувате за одредени клучни зборови или фрази ако барате нешто конкретно.

Покрај огромната колекција на шеги, оваа апликација ви овозможува и да ги споделите со вашите пријатели и семејството преку СМС, е-пошта, Твитер или Фејсбук. Затоа, ако наидете на шега што навистина ја скокотка вашата смешна коска, не двоумете се да ја споделите со другите!

Друга одлична карактеристика на Rodney Dangerfield Jokes за Android е нејзиниот офлајн режим. Ова значи дека дури и ако немате интернет конекција, сепак можете да уживате во сите смешни шеги во апликацијата без никакви прекини.

Севкупно, Rodney Dangerfield Jokes за Android е одличен софтвер за забава што го исполнува своето ветување за обезбедување бескрајна смеа и добри времиња. Без разлика дали сте љубител на комедија или едноставно ви треба нешто за да ви го разубави денот, оваа апликација дефинитивно вреди да се провери!

Целосни спецификации
Издавач Michael Quach
Страница на издавачи http://mquachapps.appspot.com/
Датум на издавање 2010-10-26
Датум на додавање 2010-10-26
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за хумор
Верзија
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 21

Comments:

Најпопуларни