bJumper for Android

bJumper for Android

Опис

bJumper за Android е забавна и возбудлива игра која ќе ве пренесе во светот на браќата Марио. Со својата едноставна, но зависна игра, оваа игра е совршена за секој кој сака платформери и сака да ја доживее возбудата од скокање и трчање низ различни нивоа.

Играта започнува со едноставна премиса: вие сте обична личност која живее во обичен свет. Но, штом почнете да играте, сè се менува. Станувате херој во мисија да ја спасите принцезата од злобниот Боузер, исто како и самиот Марио.

За да играте bJumper за Android, се што треба да направите е да ја започнете играта и да го ставите телефонот во џеб. Потоа скокнете и трчајте како да сте всушност во играта. Контролите се интуитивни и лесни за користење, па дури и почетниците можат брзо да влезат во акција.

Како што напредувате низ секое ниво, ќе наидете на различни пречки и непријатели кои ќе се обидат да ве спречат да ја достигнете целта. Но, не грижете се - со вежбање и вештина, ќе можете да ги надминете сите нив.

Една од најдобрите работи за bJumper за Android е неговата повторна репродукција. Со повеќе нивоа за истражување и предизвици што треба да се надминат, секогаш ве чека нешто ново секогаш кога играте.

Покрај забавната игра, bJumper за Android има и неверојатна графика што го оживува светот на Марио на екранот на вашиот телефон. Од бујни зелени шуми до предавнички јами со лава, секое ниво е прекрасно дизајнирано со внимание посветено дури и на мали детали како монети расфрлани низ секое ниво.

Севкупно, ако барате забавен платформер кој ќе ве забавува со часови, а истовремено ќе ви дава сериозни носталгиски вибрации, тогаш не гледајте подалеку од bJumper за Android!

Целосни спецификации
Издавач Bendroid
Страница на издавачи http://www.bendroid.com/
Датум на издавање 2010-11-25
Датум на додавање 2010-11-25
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 1310

Comments:

Најпопуларни