Snip Video Trimmer for Android

Snip Video Trimmer for Android 1.6

Android / Bunt Cake Software / 2288 / Целосни спецификации
Опис

Snip Video Trimmer за Android е моќна алатка за уредување видео што ви овозможува лесно да ги скратите долгите видеа. Без разлика дали сакате да испраќате скратени видеа на вашите пријатели или да ги прикачите на веб, оваа апликација го прави лесен и удобен.

Со Snip Video Trimmer, можете брзо и лесно да ги скратите вашите видеа до совршена должина. Оваа апликација поддржува видео клипови mp4 и 3gp снимени на вашите уреди со Android, за да можете да ги уредувате сите ваши омилени видеа директно од вашиот телефон или таблет.

Една од најчестите употреби на Snip Video Trimmer е скратување на видеата за употреба во апликации за видео рингтонови. Со оваа апликација, можете лесно да креирате сопствени тонови на ѕвонење користејќи кој било дел од подолг видео клип. Едноставно изберете го делот од клипот што сакате да го користите како тон на ѕвонење, а Snip Video Trimmer ќе го направи останатото.

Покрај неговите можности за рингтон, Snip Video Trimmer е исто така одличен за создавање пократки верзии на подолги видеа за споделување на социјалните медиуми или други платформи. Без разлика дали сакате да споделите смешен момент со пријателите или да промовирате производ или услуга преку Интернет, оваа апликација го прави лесен и удобен.

Едно нешто што треба да се има на ум кога користите Snip Video Trimmer е дека некои многу долги видеа може да имаат ограничувања на меморијата наметнати од оперативниот систем Андроид. Сепак, оваа апликација работи добро на повеќето долги видеа и обезбедува одлични резултати секој пат.

Севкупно, ако барате алатка за уредување видео лесна за употреба која ви овозможува брзо и лесно да ги скратите долгите клипови во пократки верзии, тогаш не гледајте подалеку од Snip Video Trimmer за Android!

Целосни спецификации
Издавач Bunt Cake Software
Страница на издавачи https://sites.google.com/site/buntcakesoftware/
Датум на издавање 2010-12-29
Датум на додавање 2010-12-29
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.6
Барања за ОС Android
Барања None
Цена $0.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2288

Comments:

Најпопуларни