BackupandShare Android Backup Solution for Android

BackupandShare Android Backup Solution for Android 2.0

Android / BackupandShare / 1940 / Целосни спецификации
Опис

BackupandShare Android Backup Solution за Android е моќна алатка која ви овозможува да направите резервна копија и да ги обновите вашите важни податоци на вашиот уред со Android. Со овој софтвер, можете лесно да направите резервна копија на вашите контакти, музика, фотографии и видеа користејќи едноставен интерфејс, лесен за корисникот. Софтверот е дизајниран да биде лесен за користење и не бара техничко знаење.

Решението за резервни копии на Android BackupandShare за Android е суштинска алатка за секој што сака да ги чува своите податоци безбедни и безбедни. Без разлика дали сте сопственик на бизнис или индивидуален корисник, овој софтвер ќе ви помогне да ги заштитите вашите вредни информации од загуба или оштетување.

Една од клучните карактеристики на Решението за резервни копии на Android BackupandShare за Android е неговата способност за пристап до резервни податоци со помош на достапните веб и десктоп апликации. Ова значи дека откако ќе направите резервна копија на вашите податоци, до нив може да се пристапи од каде било користејќи кој било уред со интернет конекција.

Враќањето на податоците на вашиот телефон е лесно како еден клик. Само најавете се на вашата сметка и изберете ја резервната копија што сакате да се врати. BackupandShare ќе го заврши остатокот од работата и не треба да се грижите каде да ги ставите обновените податоци или

Целосни спецификации
Издавач BackupandShare
Страница на издавачи http://www.backupandshare.com
Датум на издавање 2011-01-14
Датум на додавање 2011-01-14
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за резервна копија
Верзија 2.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1940

Comments:

Најпопуларни