NewzDroid NZB Downloader for Android

NewzDroid NZB Downloader for Android 1.4

Опис

NewzDroid NZB Downloader за Android е моќна апликација која ви овозможува да преземате датотеки од новости на Usenet директно на вашиот уред со Android. Со оваа апликација, можете лесно да пристапите и да преземате содржини од Usenet без потреба од компјутер или кој било друг надворешен уред.

Usenet е еден од најстарите и најсигурни извори на онлајн содржини, со милиони корисници ширум светот. Сепак, преземањето датотеки од Usenet може да биде процес кој одзема многу време, особено ако треба рачно да ги преземете сите заглавија од вести група. Ова е местото каде што NewzDroid NZB Downloader доаѓа во рака.

NZB-датотеките се еден од најновите случувања на Usenet кои го олеснуваат преземањето. Овие датотеки ги содржат сите информации потребни за брзо и ефикасно преземање одредена содржина од Usenet. Со NewzDroid NZB Downloader, можете лесно да ги увезете овие NZB-датотеки во апликацијата и веднаш да започнете да ја преземате вашата омилена содржина.

За да користите NewzDroid NZB Downloader, ќе ви треба валидна сметка на Usenet и пристап до датотеките со индекс NZB. Откако ќе ги поставите овие барања, едноставно инсталирајте ја апликацијата на вашиот уред со Android и почнете да прелистувате низ достапните содржини користејќи го нејзиниот интуитивен интерфејс.

Една од најдобрите карактеристики на NewzDroid NZB Downloader е неговата интеграција со апликацијата Newzbin Search. Ова значи дека можете да пребарувате за одредена содржина користејќи клучни зборови или фрази во самата оваа апликација без да мора да се префрлате помеѓу различни апликации.

Корисничкиот интерфејс на NewzDroid NZB Downloader е едноставен, но ефикасен, што им олеснува на корисниците на почетниците да се движат низ неговите различни функции без напор. Апликацијата исто така поддржува повеќе преземања истовремено за да можете да заштедите време со преземање повеќе датотеки одеднаш.

Покрај својата основна функционалност како NZB преземач, оваа апликација нуди и неколку напредни функции како што се автоматска поддршка за поправка на датотеки par2 и поддршка за шифрирање SSL за безбедно преземање преку HTTPS конекции.

Севкупно, ако барате ефикасен начин да преземате содржина од Usenet директно на вашиот уред со Android без никакви проблеми или врева - тогаш не гледајте подалеку од NewzDroid NZB Downloader!

Целосни спецификации
Издавач NewzDroid
Страница на издавачи http://www.newzdroid.com/
Датум на издавање 2011-01-24
Датум на додавање 2011-01-24
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 1.4
Барања за ОС Android
Барања None
Цена $2.49
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 310

Comments:

Најпопуларни