MediaStory for Android

MediaStory for Android 1.0.2952

Опис

MediaStory за Android: Претворете ги вашите фотографии во спектакуларни анимирани слајдови

Дали сте уморни од лизгање низ вашите фото албуми на вашиот паметен телефон, само за да откриете дека им недостасува возбуда и креативност што сакате да ги споделите со другите? Не гледајте подалеку од MediaStory за Android, уникатна апликација која ви овозможува да ги претворите вашите дневни снимки и фотографии во спектакуларни анимирани слајдови.

Со само три лесни чекори, MediaStory ви овозможува да примените голем број теми за да креирате слајдови кои сигурно ќе импресионираат. Без разлика дали се работи за семеен одмор или ноќно излегување со пријателите, MediaStory може да помогне да се оживеат тие спомени на возбудлив и привлечен начин.

Значи, што го прави MediaStory да се издвојува од другите софтвери за дигитални фотографии? За почеток, тој е неверојатно лесен за користење. Дури и ако не сте познавачи на технологијата, апликацијата е дизајнирана имајќи ја предвид едноставноста. Не ви требаат посебни вештини или знаење - само изберете ги вашите фотографии и оставете ја апликацијата да го направи останатото.

Но, не дозволувајте неговата леснотија да ве измами – MediaStory е исто така преполна со моќни функции кои овозможуваат бескрајни опции за прилагодување. Од избор на музички записи до додавање текстуални преклопувања и транзиции помеѓу сликите, има безброј начини да го направите секое слајдшоу уникатно.

И штом вашето ремек дело е завршено, споделувањето никогаш не било полесно. Можете да изберете да го репродуцирате слајдшоуто директно од вашиот паметен телефон или да го поставите директно на Facebook за да можат да го видат и сите ваши пријатели! Плус, тие ќе можат да коментираат за секој поединечен слајд, како и да споделуваат свои приказни како одговор.

Па зошто да чекаме? Преземете MediaStory денес и почнете да ги претворате тие обични фотографии во извонредни приказни!

Целосни спецификации
Издавач CyberLink
Страница на издавачи http://www.cyberlink.com
Датум на издавање 2011-02-08
Датум на додавање 2011-02-08
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Прегледувачи на слики
Верзија 1.0.2952
Барања за ОС Android
Барања Android 1.5
Цена $1.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 129

Comments:

Најпопуларни