Track Factory Recorder for Android

Track Factory Recorder for Android 1.1.6

Опис

Track Factory Recorder за Android е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да снимате, уредувате и мешате сопствени музички записи на вашиот уред со Android. Без разлика дали сте професионален музичар или штотуку почнувате, оваа апликација има се што ви треба за лесно да креирате висококвалитетни снимки.

Со Track Factory Recorder за Android, можете лесно да ѕвонете, рапувате и снимате преку која било датотека. Едноставно повлечете го слајдот и изберете од вашата плејлиста за да ги следите упатствата што се појавуваат. Можете да ја прилагодите јачината на звукот на медиумите колку што е потребно за да се осигурате дека вашите снимки звучат одлично секој пат.

Една од најдобрите карактеристики на Track Factory Recorder за Android е неговата способност да ја зачува вашата прва датотека и да креира сопствена плејлиста на сите ваши песни. Ова го олеснува следењето на сите ваши снимки и брз пристап до нив секогаш кога ви треба.

Покрај снимањето нови песни, Track Factory Recorder за Android ви овозможува и да ги вчитате постоечките датотеки во апликацијата за да можете да ги уредувате или ремиксирате по потреба. Ова ви дава уште поголема флексибилност кога станува збор за создавање уникатни звуци и музички композиции.

Севкупно, ако барате моќен софтвер за MP3 и аудио што е лесен за користење и полн со функции, тогаш Track Factory Recorder за Android дефинитивно вреди да се провери. Со својот интуитивен интерфејс и робусниот сет на алатки, оваа апликација сигурно ќе стане суштински дел од комплетот алатки на секој музичар!

Целосни спецификации
Издавач DodroidsDream
Страница на издавачи http://www.dodroidsdream.com/
Датум на издавање 2011-02-17
Датум на додавање 2011-02-17
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 1.1.6
Барања за ОС Android
Барања Android 2.0
Цена $1.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 143

Comments:

Најпопуларни