Rom Buddy PSX for Android

Rom Buddy PSX for Android 1.8

Android / MoMojo Software / 4381 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте љубител на класичните игри на PlayStation? Дали сакате повторно да ја доживеете носталгијата од играње на вашите омилени игри на вашиот уред со Android? Не гледајте подалеку од Rom Buddy PSX за Android, врвниот придружник на psx4droid.

Rom Buddy PSX за Android е моќна алатка која ви овозможува да ги најдете и да ги преземете сите ваши омилени ROM на PlayStation директно на вашиот телефон. Со речиси 900 достапни игри, никогаш нема да останете без опции за забава со игри.

Една од најдобрите карактеристики на Rom Buddy PSX за Android е неговата способност да ги отпакува ROM-овите за psx4droid. Ова значи дека штом ќе преземете игра, таа ќе биде подготвена за играње без дополнителни чекори или софтвер. Едноставно отворете го psx4droid и почнете да играте!

За да обезбедите најбрзи можни преземања, препорачуваме да го префрлите телефонот на WIFI пред да го користите Rom Buddy PSX за Android. Ова ќе помогне да се спречат какво било доцнење или прекини за време на процесот на преземање.

Но, што го издвојува Rom Buddy PSX за Android од другите апликации за преземање ROM? Нашиот софтвер постојано се ажурира со нови игри и функции, осигурувајќи дека нашите корисници секогаш имаат пристап до најновите и најдобри наслови на PlayStation.

Покрај тоа, нашиот кориснички интерфејс го олеснува пребарувањето и прелистувањето низ нашата обемна библиотека на игри. Можете дури и да креирате сопствени списоци со вашите омилени наслови за да ви бидат секогаш на дофат на раката.

Па зошто да чекаме? Преземете го Rom Buddy PSX за Android денес и почнете да уживате во сите ваши омилени класици на PlayStation во движење!

Целосни спецификации
Издавач MoMojo Software
Страница на издавачи
Датум на издавање 2011-02-24
Датум на додавање 2011-02-24
Категорија Игри
Под категорија Игри комунални услуги и уредници
Верзија 1.8
Барања за ОС Android
Барања Android 1.5
Цена $3.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4381

Comments:

Најпопуларни